Pakuje kofere: Đina napunila 18 i već želi po svom, Haris joj izričito rekao NE! Melina na ćerkinoj strani

Pakuje kofere: Đina napunila 18 i već želi po svom, Haris joj izričito rekao NE! Melina na ćerkinoj strani

Autor: | 31/03/2022

0

Ćerka Harisa Džinovića želi da se seli 

Melina i Haris Džinović nedavno su proslavili punoletstvo ćerki Đini gala zabavom. Međutim poznati pevač veoma je ljut na svoju mezimicu, kao i na njenog dečka fudbalera Andreja Đurića

Pročitajte: Ćerka Harisa Džinovića puni 18 godina, od oca stigao poklon koji svaka devojka želi

Miloš Nadaždin

 

Kako saznaje Star Đina je rešena da se ne odvaja od svog momka, pa je roditeljima saopštila da će se preseliti sa njim u inostranstvo kada potpiše ugovor.

‒ Andrej trenutno igra za Crvenu zvezdu, ali je pitanje kada će potpisati ugovor za novi klub. Njemu je cilj da ide preko, tačnije da igra u inostranstvu, što će se desiti od jeseni. Đina i on su već tri godine u vezi i baš se vole, pa je rešila da bude prava partnerka jednog fudbalera i ukoliko Andrej napusti Srbiju, i ona pakuje kofere ‒ navodi izvor.

Pročitajte: Ćerku Harisa Džinovića svi odlično znate, a evo kako izgleda njegov sin

Instagram

 

Kada je novosti saopštila roditeljima, u njihovom novom luksuznom domu nastao je opšti haos. 

‒ Haris je ćerki rekao da razume da se vole i da treba da mu bude velika podrška, ali da je veoma mlada da sve napusti i krene za partnerom već da mora da misli na školovanje. Đina se prilično naljutila i naglasila da je punoletna i da sama odlučuje šta će da radi. Melina, sa druge strane, smatra da je Đina pametna devojka, da bi trebalo da je puste i pruže joj podršku ‒ zaključuje izvor blizak porodici Džinović i dodaje da će pevač učiniti sve da njegova ćerka još jednom razmotri odluku o selidbi u inostranstvo.

Pročitajte: Ćerka Harisa Džinovića nova zvezda društvenih mreža - Mama se baš protivila, a tata je rekao Udri, sine!

Mirko Tabašević

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti