Svi detalji Jelenine proslave: Ovako diva slavi 44. rođendan (foto)

Svi detalji Jelenine proslave: Ovako diva slavi 44. rođendan (foto)

Autor: | 17/08/2022

0

Rođendan Jelene Karleuše slavi se u velikom stilu

Jedna od najvećih zvezda sa ovih prostora, Jelena Karleuša danas slavi svoj 44. rođendan, a kako se od nje i očekuje, proslavlja ga u velikom stilu. Ovim lepim povodom pevačica se putila na gala putovanje. Destinacija na kojoj trenutno uživa je Dubai, a društvo joj prave ćerke Atina i Nika, kao i najbolji prijatelj i dugogodišnji saradnik Zoran Birtašević.

Pročitajte: Diva slavi! Za 44. rođendan Jelena otkriva detalje razvoda - Duško mora da se nauči pameti, nemam ja više godine za gubljenje

 

 

Kada su sleteli sačekao ih je luksuzni automobil koji će im biti na raspolaganju tokom boravka tamo, a u deluks hotelu u kome odsedaju čitava atmosfera je po meri jedne dive.

Pročitajte: Sa dve reči svima zapušila usta - Jelena Karleuša konačno otkrila istinu o bračnom statusu

Instagram

 

Razume se dočekao ih je šampanjac, jer kako da rođendan prođe bez malo mehurića. Ni koktel dobrodošlice nije izostao, kao i jagode i torta u obliku slova “J”.

Pročitajte: Bez dlake na jeziku - Duško Tošić se oglasio, konačno otkrio da li se pomirio sa Jelenom Karleušom

Instagram

 

Instagram

 

Instagram

 

Jelena je sa brojnim obožavaocima na svom “Instagram” nalogu podelila i čaroban pogled iz luksuznog kompleksa u kome će provesti narednih nekoliko dana. Sudeći po spektakularnom tretmanu koji joj je obezbeđen nesumnjivo će sa ovog putovanja u Beograd poneti najlepše uspomene.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti