Konačno! Sin Dragane Mirković oduševio: Ovu devojku želi Marko Bijelić

Konačno! Sin Dragane Mirković oduševio: Ovu devojku želi Marko Bijelić

Autor: | 15/08/2022

0

Marko Bijelić ozbiljno preti da ugrozi popularnost sopstvenoj majci. Zgodan, lep, bogat i fino vaspitan,sin folk dive Dragane Mirković dugo je bio totalna nepoznanica, ali u poslednje vreme ne može da se odbrani od obožavateljki. Pošto je i sam shvatio da bi „odbrana i zaštita“ od fanova bila nemoguća misija, odlučio je da im se približi i otkrije nešto više o sebi.

Pročitajte: Ni Sejšeli ni Maldivi - Sin Dragane Mirković otkrio nove detelje iz privatnog života, evo gde letuje (foto)

Instagram

 

Odgovarajući na njihova pitanja na Instagramu, Marko je prvo istakao da je srećan i da je beskrajno ponosan na svoju majku, a saznali smo i da osim srpskog tečno govori još dva jezika, engleski i nemački.

Studira muzički biznis i muzika će definitivno biti nešto čime će se baviti u budućnosti, mada ostavlja prostor i za trgovinu automobilima, koji su mu takođe velika strast. Posebno oni koji izlaze iz fabrike „Ferari“.

Instagram

 

Marko Bijelić jednu Draganinu pesmu obožava 

U slobodno vreme prati „Formulu 1“, trenira boks, sluša muziku („drill“ i „afro trap“, narodnu samo na žurkama), gleda serije (od domaćih je „Južni vetar“ bez premca). Njegova omiljena mamina pesma je „Pečat na usnama“, ali kada je o pevanju reč, sestra Manuela je, priznaje, nasledila više talenta.

Pročitajte: Čime se bavi sin Dragane Mirković? Marko studira na prestižnom univerzitetu, a na Instagamu pokazuje samo jedno (foto)

Instagram

 

Otkrio je da je rođen u znaku Ribe i da ga privlače skromne i prirodne devojke. Pošto nije rekao da li je trenutno zauzet, obožavateljke bi mogle da iskoriste priliku... Pod uslovom da su skromne i prirodne.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti