Nije za one sa slabim srcem: Sin Dragane Mirković pokazao zgodno telo, zbog ovoga je jedan od najpoželjnijih muškaraca (foto)

Nije za one sa slabim srcem: Sin Dragane Mirković pokazao zgodno telo, zbog ovoga je jedan od najpoželjnijih muškaraca (foto)

Autor: | 30/11/2022

1

Sin Dragane Mirković i Tonija Bijelića, Marko već neko vreme privlači veliku pažnju javnosti. Njegov profil na Instagramu broji hiljade pratilaca, a fotografije koje retko objavljuje, pripadnice lepšeg pola iščekuju sa nestrpljenjem.

Pročitajte: Blago onoj koju oženi - Sin Dragane Mirković pokazao porodični dvorac i luksuzni vozni park (video)

Instagram

 

Tako je i najnovija Markova slika iz teretane naišla na pregršt pohvala. On dosta vodi računa o svom izgledu, što se da primetiti, pa su mu treninzi visoko na listi prioriteta. Pauzu u vežbanju iskoristio je da napravi selfi i pohvali se mišićima na koje su slabe mnoge dame.

Pročitajte: Nemoćna da bilo šta promeni - Dragana Mirković na velikim mukama zbog sina Marka, njegova odluka je zaprepastila!

Instagram

 

Osim ljubavi prema teretani, Marko je ljubitelj brzih i skupocenih automobila, a na voznom parku mogu da mu pozavide filmske zvezde.

Komentari (1)

Loading
Nele 01:12 01.12.2022
Odgovori

Uspešni roditelji, a on čak trenira u teretani .. Trnovit put .. Mada gradja tela za sada u nivou stonotenisera ..

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti