Nemoćna da bilo šta promeni: Dragana Mirković na velikim mukama zbog sina Marka, njegova odluka je zaprepastila!

Nemoćna da bilo šta promeni: Dragana Mirković na velikim mukama zbog sina Marka, njegova odluka je zaprepastila!

Autor: | 17/08/2022

0

Marko Bijelić sve češće je tema domaćih medija, njegova popularnost iz dana u dan sve više raste, a dobio je i veliki broj obožavateljki. Međutim, njegovo srce ukrala je jedna posebna devojka zbog koje on sada želi da napusti Austriju, što njegovoj majci Dragani Mirković zadaje velike glavobolje.

Naime, Marko se zaljubio u jednu devojku iz Beograda, te zbog nje želi da se preseli, što je Draganu mnogo uplašilo jer se nikada nije odvajala od sina za njegove 22 godine.

Pročitajte: Konačno! Sin Dragane Mirković oduševio - Ovu devojku želi Marko Bijelić

Instagram

 

“Marko se mnogo zaljubio. Bio je sa devojkom prvo na moru u Hrvatskoj, a onda su otišli zajedno u Budvu. Kada je Dragani poslao poruku da se neće vraćati u Beč ona je doživela veliki šok. Marko joj je napisao da ostaje na moru do kraja avgusta, a onda će naći stan u Beogradu gde će biti neko vreme. Gaga se odmah uplašila da nije možda našao neko loše društvo, a onda joj je sin objasnio da je sve to zbog nove devojke sa kojom mu je mnogo lepo. Tada joj je pao kamen sa srca”,  otkriva izvor i dodaje:

Pročitajte: Čekali smo 22 godine - Sin Dragane Mirković prvi put javno na maminom koncertu, ovu pesmu najviše voli (video)

Instagram

 

“Dragana još nije upoznala njegovu devojku, pa je zamolila Marka da se što pre vide svi zajedno i on joj je to obećao. Ovih dana treba da se sastanu u Beogradu, a Gaga je već saznala da se njena potencijalna snajka zove Anastasija i da je iz dobre kuće. I ona je završila fakultet kao i Marko, ali se još nije zaposlila. Treba razumeti i Draganu, ona zna da je njen sin dobra prilika jer potiče iz bogate porodice i da ga devojke jure i zbog toga, a ne samo zbog lepote”, navodi “Paparazzo”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti