Ni Sejšeli ni Maldivi: Sin Dragane Mirković otkrio nove detelje iz privatnog života, evo gde letuje (foto)

Ni Sejšeli ni Maldivi: Sin Dragane Mirković otkrio nove detelje iz privatnog života, evo gde letuje (foto)

Autor: | 07/08/2022

2

Marko Bijelić uživa na letovanju

Ovog leta Instagram je dobio novu zvezdu. Njegovo ime je Marko Bijelić. Za neupućune, bliža odrednica je – sin Dragane Mirković.

Od trenutka kada je otvorio profil za javnost, a tome nema mnogo unazad, Marko je dobio preko sto hiljada pratilaca, mahom ženskog pola.

To i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je sin naše folk zvezde, rođen pre 22. godine, lep i naočit mladić, a oni koji ga lično poznaju kažu da je dečko za primer.

Pročitajte: Ko bi se ovome nadao - Manuela donela neočekivanu odluku, Dragana Mirković nemoćna da bilo šta promeni

Instagram

 

Ovih dana Marko Bijelić letuje na hrvatskom primorju. Na njegovim instagram-pričama mogu se videti fotografije sa plaže na kojima je, naravno, bez majice i malo je reći da je “zaludeo” devojke širom regiona.

Pročitajte: Fotografija Dragane Mirković u kupaćem kostimu je ništa za ovo, ostaćete bez reči (foto)

Instagram

Instagram

 

Deca Dragane Mirković, po svemu sudeći, neće nastaviti njenim muzičkim putem, ali jasno je da su nasledili njenu harizmu, kao i da će ih kroz život pratiti armija fanova, čime god odlučili da se bave.

Komentari (2)

Loading
Taca 16:32 07.08.2022
Odgovori

Eto fino,sin bolji od mame,nije se naguto bečke arogancije pa mu nije problem i da letuje u Hrvatsko,j na Balkanu otkud potiču roditelji što se pokondirili Srećno lepi decko!

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti