Sad je jasno zašto ih je krila: Sin i ćerka Dragane Mirković preko noći postali zvezde društvenih mreža (foto)

Sad je jasno zašto ih je krila: Sin i ćerka Dragane Mirković preko noći postali zvezde društvenih mreža (foto)

Autor: | 20/06/2022

5

Marko i Manuela nove zvezde društvenih mreža

Ko čeka dočeka, a verni fanovi dvadeset godina čekali su trenutak kada će Dragana Mirković javnosti predstaviti svoje naslednike.

Folk zvezda nije htela da eksponira sina i ćerku tokom njihovog odrastanja, da bi im omogućila normalno detinjstvo, a ni oni sami nisu pokazivali želju da budu prisutni u medijima.

Pročitajte: Dragana Mirković nikad iskrenije o Marku i Manueli - Gledali su me uplakanu, trebalo je možda da to sakrijem od njih

Privatna arhiva

 

Situacija se, ipak, nedavno promenila. Mako i Manuela otključali su svoje profile i preko noći postali zvezde društvenih mreža. Uostalom, kako i ne bi. Em su deca poznatih i uspešnih roditelja, koji su im omogućili život kao iz bajke, em su mladi, lepi i zgodni.

Pročitajte: Opasna crnka - Ćerka Dragane Mirković konačno otvorila Instagram, ovo je Manuela (foto)

Instagram

 

Ako je neko i pomislio da Dragana, poput većine majki, pomalo preteruje kada kaže da joj je ćerka prava manekenka i da se vlasnici modnih agencija otimaju o nju, sada može da se uveri u istinitost njenih reči.

Pročitajte: Raskošna zabava u Beču - Ćerka Dragane Mirković slavi 20. rođendan, elegantna torta će vas ostaviti bez daha (foto)

Instagram

 

Dvadesetogodišnja Manuela Bijelić izrasla je u pravu lepoticu, visoka je i vitka, a sudeći po fotografijama koje objavljuje na Instagramu zanimaju je šoping i putovanja. S druge strane, njen dve godine stariji brat ljubitelj je automobila i brze vožnje, a iz hobija vozi auto-trke.

Instagram

 

Komentari (5)

Loading
Stanka 21:41 20.06.2022
Odgovori

Draga deco neka vas bog cuva,vidi se da ste negovana deca,svaka cas i duzno postovanje Vasim roditeljima oni su divni ljudi vas dvpje koracaj te ljuckim i cestitim putem kao oni.Srecno🍀🍀🍀❣️❣️❣️

Predrag 13:18 21.06.2022
Odgovori

Mislim da je cerka operisala nos jer je na slikama od pre godinu dana imala isti veliki nos kao i majka Dragana pre operacije.I mislim da zato ranije nisi stavljali njene slike. Mozda gresim, ali gledajuci njene slike od pre godinu dana video se veoma upadljiv veliki nos. Ako je operisala nos dobro je uradjeno.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti