Ova beba danas je zavodnik koji živi u dvorcu, njegovu majku nacija obožava dok sa ocem nikada ne priča na srpskom (foto)

Ova beba danas je zavodnik koji živi u dvorcu, njegovu majku nacija obožava dok sa ocem nikada ne priča na srpskom (foto)

Autor: | 10/11/2022

0

Sin Dragane Mirković sve popularniji 

Marko Bijelić, sin folk dive Dragane Mirković i biznismena Tonija Bijelića, postao je prava zvezda Instagrama. Zgodan, naočit, obrazovan, bogat, voli sve što vole mladi – dovoljno da se za njega zainteresuje čitava armija pripadnica lepšeg pola, naročito mlađe generacije.

Pročitajte: Konačno! Sin Dragane Mirković oduševio - Ovu devojku želi Marko Bijelić

Instagram

 

U poslednje vreme češće komunicira sa pratiocima na popularnoj društvenoj mreži. Tako smo saznali da studira muzički biznis u Beču, da i on i njegova sestra Manuela tečno govore srpski, i da su ga čak naučili pre nemačkog, iako su rođeni u Austriji. Takođe, Marko je otkrio da kod kuće sa mamom priča na srpskom, a sa tatom na nemačkom. Na pitanje da li više voli Srbiju ili Austriju dao je diplomatski odgovor:

- U Srbiji volim narod, humor, mentalitet... U Austriji volim red, kulturu, zdravstveni sistem, infrastruktru.

Pročitajte: Majčine suze tek sada razume - Manuela Bijelić doživela Draganinu sudbinu, posle toliko godina isti strašan scenario

Instagram

 

Sin Dragane Mirković je i ljubitelj brzih i skupocenih automobila, na voznom parku mogu da mu pozavide i velike filmske zvezde. Najveća brzina koju je dostigao iznosi 311 km/h, a najviše voli da vozi Ferrari 458 Italia.

Marko je ovom prilikom podelio i sliku iz porodičnog albuma kada je bio beba i usput otkrio da mu je mamina omiljena pesma “Pečat na usnama”.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti