Milutin Mrkonjić u novogodišnjoj noći hospitalizovan, oglasila se Ana Bekuta

Milutin Mrkonjić u novogodišnjoj noći hospitalizovan, oglasila se Ana Bekuta

Autor: | 01/01/2021

0

Milutin Mrkonjić u bolnici je, prenose svi domaći mediji. Dugogodišnji partner pevačice Ane Bekute u novogodišnjoj noći, hospitalizovan je u bolnicu "Dragiša Mišović", a odmah se posumnjalo da je u pitanju korona. Urađeni su testovi, nalaz je bio negativan, ali je zbog lošeg nalaza na plućima Milutin, ipak, zadržan u bolnici. Kako je sam priznao domaćim medijima, oseće se dobro, ali je samo malaksao.

- Rezultati su negativni, ali na skeneru su videli neke promene, ne znam ni ja na čemu, pa se vodim kao kovid pacijent - rekao je Mrkonjić za "Nova.rs". On je dodao i da je na korona virus testirana i njegova pratnerka Ana Bekuta i da je negativna.

Pročitajte: U čemu je tajna uspešne veze Ane Bekute i Milutina Mrkonjića?

foto: ATA Images

Ana Bekuta potvrdila je da je Milutin Mrkonjić u bolnici, a u kakvom je stanju nije želela da krije.

- Milutin je dobro. Sinoć je smešten u bolnicu zbog lakše upale pluća i visoke temperature. I on i ja smo dobili negativne testove na korona virus. Nadamo se da će ga uskoro pustiti kući i zaista nema potrebe za velikom medijskom dramom. Hvala svima koji ste se iskreno zabrinuli za Milutinovo zdravlje i svima koji ste poslali poruke podrške. Svima želim srećnu, zdravu i mirnu 2021. godinu - napisala je Ana u zvaničnom saopštenju, koje je objavila na svom "Instagram" profilu.

Pročitajte: Ana Bekuta veruje u zakon ljubavi - Prihvatila sam da pred zakonom budem druga žena Milutina Mrkonjića

foto: Instagram printscreen @anabekuta1

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Photo

Slične Vesti