Prve informacije iz bolnice, evo u kakvom je stanju Nenad Jezdić

Prve informacije iz bolnice, evo u kakvom je stanju Nenad Jezdić

Autor: | 07/12/2020

0

Nenad Jezdić veoma je zabrinuo verne fanove, kao i brojne kolege. On je, naime, prošle nedelje primljen je u  bolnicu “Dragiša Mišović” zbog obostrane upale pluća, a kasnije se ispostavilo da je pozitivan na korona virus. Prvi put, otkako se nalazi u bolnici, glumac je progovorio o svom zdravstvenom stanju, kao i kako se oseća.

- Nakon što mi je u ponedeljak test na koronu bio pozitivan, pušten sam na kućno lečenje. Nakon pregleda u subotu, lekari su odlučili da me zadrže na bolničkom lečenju, iako se ja lično ne osećam mnogo lošije. U dobrim sam rukama, biće sve dobro. Čuvajte i sebe i druge. Nemam više šta da kažem na tu temu, hvala na razumevanju - rekao je glumac.

Pročitajte: Drugari iz osnovne škole - Malo ko zna da je Nenad Jezdić venčani kum ovom popularnom pevaču 

Iako su se njegovi bližnji zabrinuli kada su čuli da glumac ima obostranu upalu pluća, Jezdić je pokazao da ima čelični duh i da veruje da će se brzo oporaviti.

- Svaka upala pluća je vrlo ozbiljno narušeno zdravsteno stanje, međutim to Nenada nije demoralisalo, već naprotiv. Zadržao je svoj pozitivan duh i tokom boravka u bolnici. Neretko se šali sa doktorima i potpuno je smiren. Takođe, ima potpuno poverenje u ceo medicinski tim. Ogmah su mu pružili svu neophodnu terapiju i neizmerno im je zahvalan na svoj požrtvovanosti, kako prema njemu tako i prema hiljadama drugih koji se bore sa ovom pošasti - otkrio je izvor blizak glumcu za "Blic" i dodao:

- On je jak i kako ne oseća nikakve ozbiljnije zdravstene tegobe, siguran je da će uz pomoć lekara brzo pobediti koronu i vratiti se svakodnevnim obavezama.

Pročitajte: Nenad Jezdić - Zanosimo se da u Srbiji postoje VIP osobe

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti