Cela zemlja navijala je za njihov brak: Sloboda Mićalović blista u venčanici, ali mladoženja nije Vojin (foto)

Cela zemlja navijala je za njihov brak: Sloboda Mićalović blista u venčanici, ali mladoženja nije Vojin (foto)

Autor: | 07/08/2022

0

Venčanje Slobode Mićalović

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, od „Ranjenog orla“ do „Urgentnog centra“ mnogo puta su se zajedno našli pred kamerama, ali je prva serija ipak priča za sebe.

Kao Anđelka Bojanić i Nenad Aleksić očarali su publiku u prvoj ekranizaciji nekog romana spisateljice Mir-Jam, u režiji Zdravka Šotre, a svaka nova repriza iznova probudi lepe uspomene.

Pročitajte: Ponovo je gledamo u seriji Greh njene majke - Neda živi na drugom kontinentu, jedan Viktor joj je sve i danas izgleda ovako (foto)

Promo

 

Serija je premijerno emitovana od 22. decembra 2008. do 15. januara 2009. godine, a u mesecima koji su usledili Sloboda i Ivan uživali su u statusu najpopularnijeg glumačkog para. To su zvanično i postali na „Filmskim susretima“ u Nišu, kada im je dodeljena Nagrada za najbolji glumački par godine po izboru čitalaca TV Novosti.

Pročitajte: Možete li da pronađete bar jednu sličnost? Ovo je Bojan, rođeni brat Vojina Ćetkovića (foto)

Arhiva HELLO!

 

Ta nagrada ih nije mimoišla ni nekoliko godina kasnije, posle zajedničkog pojavljivanja u seriji „Nepobedivo srce“, u kojoj su se i venčali.

‒ Bilo je mnogo dobrih serija i filmova, pojavili su se neki mladi glumci, novi parovi, pa sam mislila da će ovaj put, možda, da nas zaobiđe nagrada. Baš mi je prijalo kad sam čula da smo ponovo pobedili. Bosiljčić i ja smo, kako u šali kažemo, Šotrine specijalne jedinice ‒ izjavila je tada lepa glumica.

Pročitajte: Mogla je biti gospođa Bosiljčić - Ivanova bivša devojka je ova lepa plavuša, danas je još atraktivnija (foto)

TV Revija printscreen

 

Serija „Ranjeni orao“ do danas je ostala najgledanija srpska serija, budući da je svaku epizodu pratilo oko tri miliona ljudi.

Ivan Bosiljčić je pričao da su ga, posle emitovanja epizode u kojoj lik koji tumači gubi nogu, ljudi na ulici zagledali da vide da li je zaista nastradao.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti