Ljubav, glamur i jorgovani: Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić posle 15 godina ponovo zajedno ispred kamera

Ljubav, glamur i jorgovani: Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić posle 15 godina ponovo zajedno ispred kamera

Autor: | 31/01/2024

1

Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić ponovo zajedno

Da li je moguća prava ljubav iza filmskih kamera? Šta krije prividni glamur popularnosti? Da li partneri na sceni postaju suparnici kad padnu maske? Ovo su samo neke od tema koje su, u novoj romantičnoj komediji pod nazivom “Jorgovani”, obradili scenarista David Jakovljević i reditelj Siniša Cvetić.

Košutnjak Film

 

Otkačenu i pomalo satiričnu priču o licu i naličju domaće kinematografije donosi nam omiljeni glumački par, Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, koji su se posle više od 15 godina ponovo zajedno obreli u glavnim ulogama.

Pročitajte: Samo oni mogu ovako da zimuju - Sloboda i Vojin proveli praznike na sve popularnijoj destinaciji

Oslepeli od bliceva i ogluveli od aplauza, Katarina i Igor susreću se jedne večeri na dodeli nagrada za najbolju domaću seriju. Prisutni su i ostali članovi ekipe, koji nas vode kroz zamršene odnose iz kojih nam postaje jasno da je njihov život veća melodrama od one koju su snimali.

Ipak, jedan zaboravljeni muzički hit izazvao je potpunu emotivnu katarzu svih učesnika...

Košutnjak Film

 

U ostvarenju, koje kao producent potpisuje Zoran Janković i "Košutnjak film", ostale uloge su poverene Gordanu Kičiću, Mimi Karadžiću, Isidori Janković, Jovanu Jovanoviću, Jani Bjelici, Nebojši Dugaliću, Pavlu Čemerikiću, Nenadu Okanoviću, Vahidu Džankoviću i Petru Vasiljeviću.

Pročitajte: Ivan Bosiljčić slavi rođendan, supruga Jelena pokazala emotivnu stranu - Ovaj poklon nema cenu

Svečana premijera filma “Jorgovani” zakazana je za 27. februar u okviru takmičarskog programa 52. Međunarodnog filmskog festivala FEST, a od 29. februara biće dostupan u svim bioskopima u Srbiji i regionu u distribuciji "Art Viste".

Komentari (1)

Loading
Весна 12:18 23.02.2024
Odgovori

Филм је сјајан а већ проверени тандем Мићаловић Босиљчић је још једанпут показала врхунско умеће.

hellomagazin.rs Košutnjak Film

Najnovije vesti