Ivan i Sloboda u novoj seriji "Nepobedivo srce"

Ivan i Sloboda u novoj seriji "Nepobedivo srce"

Autor: | 10/04/2011

0

Producentska kuća "Košutnjak film" završava ekranizaciju serije po još jednom romanu Mir Jam "Nepobedivo srce", u režiji Zdravka Šotre, koji je rešio da tim koji pobeđuje ne treba menjati, te je ponovo angažovao miljenike TV publike, tandem Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić, koji su osvojili gledaoce još u "Ranjenom orlu". Njih dvoje ponovo igraju par i u ovoj ljubavnoj priči, koja će se od novembra emitovati na RTS u 15 epizoda, naravno, u udarnom terminu.
-Predstoje nam još dva dana snimanja u Beogradu i isto toliko u Parizu, a onda se kreće u montažu. Sve je urađeno po planu i u okviru budžeta, a tako je uvek sa Šotrom, jer je on neverovatno disciplinovan, na snimanje dolazi i pre zakazanog vremena. Što se tiče Slobode i Ivana, popularnost koju su stekli u "Ranjenom orlu", preporučila ih je i za ovu seriju- rekao je za Kurir direktor "Košutnjak filma", producent Zoran Janković.
Kao poseban kuriozitet, Janković navodi činjenicu da vremenske prilike uvek idu na ruku prekaljenom reditelju.
-Ako je Šotri potrebno sunce, ono je tu, ako dan snimanja iziskuje sneg, on počne da pada, a ako nam je nužna kiša, desi se prolom oblaka. A vrhunac je bio ovih dana, kad nam je za jednu idiličnu scenu bila neophodna duga - ona se zaista i pojavila. Šotra je taličan za vreme - zaključio je Janković, dok bismo mi dodali da je taličan i za "piplmetre", samo je pitanje do kada će gledaoci biti raspoloženi da gledaju uvek iste priče i iste glumce.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin