Želela je da se Ivan Bosiljčić oženi sa bogatom devojkom: Jasmina Avramović krije intimu, a njegov zagrljaj nema cenu

Želela je da se Ivan Bosiljčić oženi sa bogatom devojkom: Jasmina Avramović krije intimu, a njegov zagrljaj nema cenu

Autor: | 29/07/2022

0

Jasmina Avramović retko govori o privatnom životu

Repriza serije „Ranjeni orao“ podsetila nas je na neke odlične glumce koje nemamo priliku da često gledamo na ekranu, a među njima je i Jasmina Avramović, koja je osim u „Ranjenom orlu“ igrala u još dve serije rađene po romanima Mir-jam: „Greh njene majke“ i „Nepobedivo srce“.

Pročitajte: Ivan Bosiljčić izašao iz mora i oduševio obožavateljke (foto)

Nebojša Babić

 

Glumica prepoznatljiva po gustim prirodnim uvojcima i karakterističnom glasu rođena je 1960. godine u Valjevu. Na Fakultetu dramskih umetnosti diplomirala je 1985. godine, u klasi profesora Arse Jovanovića, da bi ubrzo zatim postala stalni član Jugoslovenskog dramskog pozorišta.

Jasmina se ubraja u one umetnike koji retko daju intervjue, a i kada pristanu na susret sa novinarima, uglavnom pričaju o profesiji. Ipak, poznato je da je udata sa Zorana Avramovića, sa kojim ima sina Andriju.

Pročitajte: Teodora Jelisavčić - Devojčica iz Ranjenog orla nova zvezda Otvorenih vrata

Nebojša Babić

 

U tok-šou emisiji „30 minuta“ svojevremeno je otkrila da sin nije krenuo njenim putem, a pojasnila je i šta je htela da kaže izjavom: “Zagrljaj mog deteta visokog skoro dva metra ne može da plati nijedna premijera i nijedna karijera.“ 

‒ Nadam se da tim rečima ne vređam koleginice koje nisu imale sreću da postanu majke, ili nisu imale hrabrosti i želje da usvoje dete pa na taj način postanu majke, ili iz bilo kog drugog razloga. Ja to poštujem. Na kraju, pitanje je da li je trebalo da ja budem majka. Možda ja svog sina nisam uputila u život kako treba, sve je to pitanje. Nadam se da jesam, nemam nikakvih problema sa njim. 

Pročitajte: Emotivna poruka ranjenom orlu - Sloboda Mićalović se vratila u prošlost

Nebojša Babić

 

‒ Nikada nisam bila ambiciozna, ali ono što mi je nuđeno i ono što sam radila, radila sam najbolje što sam umela. Nisam znala da se preduzetnički bavim glumom, za šta takođe mislim da je moj minus. Vrlo cenim moje kolege koje uzmu stvar u svoje ruke i rade komade, putuju i igraju, ne čekaju da im posao padne s neba. Karijera mi je tako krenula, a i da je krenula nekim bržim tempom, verujem da bih malo bežala u stranu da se odmorim. Ne mogu ni da zamislim da sam udata za glumca ili reditelja, pa kod kuće pričamo samo o glumi i pozorištu. Ja čak i među bliskim ljudima imam malo onih koji su iz mog profesionalnog sveta, mada se, naravno, na poslu svi družimo ‒ zaključila je.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin