Sudbonosno DA u strogoj tajnosti: Venčanica Slobode Mićalović i posle 15 godina ostavlja bez daha, razlog je očigledan FOTO

Sudbonosno DA u strogoj tajnosti: Venčanica Slobode Mićalović i posle 15 godina ostavlja bez daha, razlog je očigledan FOTO

Autor: | 20/08/2023

0

Venčanica Slobode Mićalović ostavlja bez daha

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su već 15 godina, a na “ludi kamen” stali su čak tri puta. Prvi put u seriji, drugi put u stvarnosti, a treći ponovo za potrebe snimanja serije.

Miša Obradović

 
 

Omiljeni glumačko-bračni par mnogi, ne bez razloga, porede sa Milenom Dravić i Draganom Nikolićem. Njih dvoje su šarmom, izgledom, talentom, ali pre svega nastojanjem da žive kao sav normalan svet odskakali od sredine i bili primer idealnih partnera, kako profesionalnih, tako i emotivnih. O svojoj vezi retko i šturo su govorili, intimu su brižljivo čuvali daleko od javnosti.

Sloboda i Vojin, po svemu sudeći, slede taj put. O njihovom braku ne zna se mnogo, u intervjuima nerado pričaju o privatnosti, odajući tu i tamo poneki detalj što o zajednički provedenom vremenu, što o odgajanju ćerki, bliznakinja Vere i Mile.

Pročitajte: Klavir, moderan nameštaj i zid u staklu - Zavirite u beogradski dom Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića FOTO

Vojin Ćetković, rodom iz Kruševca, i deset godina mlađa Sloboda Mićalović, poreklom iz Leskovca, sreli su se 2002. na snimanju filma “Zona Zamfirova”. On je bio kujundžija Mane, ona Vaska, sluškinja. Iako nisu bili direktni partneri, zajednički provedeno vreme bilo je dovoljno da se rode iskre koje su kasnije prerasle u romansu.

Promo

 

Nedugo zatim oboje su se razišli od svojih partnera, a jedne letnje noći 2004. godine su počeli svoju ljubavnu romansu, koju su krunisali brakom četiri godine kasnije.

– Sećam se kada sam je prvi put ugledao, snimali smo, ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su uglavnom bile klinke. Prošlo je nekoliko dana, pozvao me je snimatelj da dođem da nešto pogledam. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao po principu “lepa je” ili slično – reči su kojima glumac opisuje njihov prvi susret...

Pročitajte: Sloboda Mićalović je pre Vojina volela muža svoje koleginice - Putevi su im se ponovo ukrstili FOTO

Venčali su se šest godina kasnije, na intimnoj ceremoniji u hramu „Svetog Vasilija Ostroškog“ u Beogradu. Sloboda je nosila romantičnu venčanicu i dugačak veo sa vezenim detaljima.

Uprkos tome što za ovih 15 godina nikada nisu davali povod za skandalozne naslove, pojedini tabloidi povremeno, svesni da će im njih dvoje podići tiraž, baš kao što donose visok rejting projektima u kojima zajedno igraju, napišu da im je brak u krizi.

– Razvode nas bar jednom mesečno. Onda krenu sa nekim pričama šta je bilo u Vojinovom životu pre mene, šta u mom pre Vojina... Već je postalo dosadno. Kad bismo se jednog dana stvarno razveli, mislim da nam niko ne bi poverovao – našalila se Sloboda u razgovoru sa Ivanom Stankovićem, gostujući u njegovoj emisiji “Šta sam tebi i ko sam sebi” na televiziji K1.

Boško Karanović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti