Zaista oduzima dah: Zavirite u prelepu kuću Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića od pola miliona evra

Zaista oduzima dah: Zavirite u prelepu kuću Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića od pola miliona evra

Autor: | 29/10/2021

2

Dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uređen je sa puno ukusa

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović žive u luksuznoj vili na Bežanijskoj kosi, u koju su se uselili 2019. godine, neposredno pre nego što je u porodicu stigao sin Aleksandar. Bela trospratnica okružena visokom ogradom i metalnom kapijom vredna je, tvrde upućeni, čak pola miliona evra.

Boško Karanović

 

Pri izboru porodičnog doma mladom paru bilo je najvažnije da se nalazi u blizini Živojinovića, Brene i Bobe, kako bi što više vremena mogli da provode zajedno. Osim toga, ako zatreba pomoć oko čuvanja Aleksandra, ne moraju da idu u drugi kraj grada.

Pročitajte: Dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića odiše luksuzom i stilom (foto)

Zaklonjeni od radoznalih pogleda, dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića uređen je po poslednjim trendovima. Brižljivo izabran nameštaj je u svetlim tonovima, sivim i belim, uključujući mekane prostirke na podu.

Budući da celim prostorom dominiraju veliki zidovi, kuća je ispunjena svetlošću, što joj daje posebnu toplinu.

Dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića po potrebi se pretvara u pravu bajku

Stiče se utisak da je sve podređeno najmlađem članu, pa nema previše detalja koji bi mogli da mu budu „prepreka“ na putu dok „otkriva svet“. Omiljeni komad nameštaja mu je, po svemu sudeći, mali beli klavir gde je već počeo da svira prve note.

Kada je lepo vreme, Živojinovićima je na raspolaganju prostrana terasa, ali i veliko dvorište kao stvoreno za igru sa sinom.

Pročitajte: Pokazala svoje pravo lice, tajna otkrivena - Ovim je Filip osvojio Aleksandru, poklon je bio presudan

Praznici su posebna priča. Dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića pred Novu godinu pretvara se u pravu bajku. Velika jelka, raskošni ukrasi i figure samo su deo čarolije.

Komentari (2)

Loading
Mia 04:10 30.10.2021
Odgovori

Dzaba sve kad nema ko da je slika!! Tuga... Za te pare u anerici kucu i bastu, bazen...i jos sredjeno dvoriste puno zelenila. Tu strahota..ne smes proci od divljih kucica...i prljavstine, nesredjeni trotoari, svako se parkira kako hoce...ludnicaa

Lavica 14:22 31.10.2021
Odgovori

Stvarno ste smesni, glupi tekst napravljen na osnovu par fotografija sa drustvenih mreza i slikana kuca sa ulice !

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti