Saša Matić o godini tuge: Pristao bih da ne pevam i narednih pet dočeka, samo da se oni vrate

Saša Matić o godini tuge: Pristao bih da ne pevam i narednih pet dočeka, samo da se oni vrate

Autor: | 02/01/2021

0

Saša Matić Novu godinu dočekao je sa svojim najbližima u porodičnom domu. Nastupa nije bilo, kao ni druženja na publikom, ali za tim ne žali. Iza sebe ostavlja tešku, bolnu i stresnu godinu u kojoj je, nažalost, izgubio posebne i izuzetno drage ljude. Među njima su i menadžer Bor Lalević i Džej Ramadanovski, Matićevi veliki prijatelji.

- Otišlo je mnogo dragih ljudi. Verujte mi, pristao bih da ne pevam i narednih pet dočeka, ma sve bih dao samo da njih mogu da vratim. Odlazeća godina nas je mnogo čemu naučila, a pre svega da čuvamo svoje zdravlje i da cenimo život. Zadala nam je ozbiljnu lekciju - kaže Matić za "Kurir" i objašnjava da su njemu dočeci prethodnih 20 godina bili kao i svaka druga noć jer je radio.

Pročitajte: I nebo je zaplakalo - Uz zvuke 50 violina, suze i jecaje sahranjen Džej Ramadanovski (video)

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sada je bilo drugačije. Saša Matić je pred doček rekao da će izljubiti svoje ćerke i suprugu Anđu, koja mu je najveći životni oslonac.

- Ako ove mere ostanu na snazi, od nastupa neće biti ništa. Neću raditi kao što je to bilo prethodne dve decenije. Nove godine sam dočekivao po kafanama, klubovima, na trgovima. Sada će biti skroz drugačije, biću u krugu porodice i prijatelja. Zapevaćemo, naravno. Pesma ipak leči sve i sluti na dobro - rekao je Saša koji je uvek trudi da život gleda sa vedrije i pozitivne strane.

Pročitajte: Saša Matić bi samo zbog ovoga ostavio suprugu - Otišao bih odmah!

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Imahes

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti