I nebo je zaplakalo: Uz zvuke 50 violina, suze i jecaje sahranjen Džej Ramadanovski (video)

I nebo je zaplakalo: Uz zvuke 50 violina, suze i jecaje sahranjen Džej Ramadanovski (video)

Autor: | 11/12/2020

0

Sahrana Džeja Ramadanovskog...

Sjajan pevač, čovek velikog srca i plemenite duše, Džej Ramadanovski, danas je sahranjen u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Bez obzira što je opaki virus korona svuda oko nas, čitava estrada, poštujući propisane mere - sa maskama i rukavicama, došla je da svog prijatelja i kolegu isprati na večni počinak.

Džejeva bivša supruga Nada, kao i ćerke Ana i Marija i prijateljica Andrijana, skrhane bolom, primale su saučešće u kapeli.

Pročitajte: Nedelja, svi su tu, a njega više nema - Preminuo Džej Ramadanovski

Džejeva mlađa ćerka Marija od tuge i bola jedva je stajala na nogama.

Zet legendarnog pevača, Adil Maskutović, koji se od tasta oprostio emotivnom porukom, stigao je na sahranu sa suprugom, vidno slomljen i nem od bola.

Kada su prijatelji, kolege i porodica izjavili saučešće, i kada je završen obred, dogodilo se ono što je Džej želeo i što mu je bila poslednja želja. Zvuci 50 violina zaparali su jezivu tišinu, a Beogradom se začula "Nedelja".

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели SCANDAL! (@scandaltabloid)

Čim je muzika utihnula, sanduk je spušten, a suze, jecaji i uzdasi odzvanjali su Novim grobljem.

- Ceo tvoj Dorćol je tužan, ne može se skriti. Pamtio se nemaštinu, ali i velika iskušenja si imao. I uspeo da se izboriš za parče neba, sada si najsjajnija zvezda. Čistu emociju prenosio si pesmom i igrom, nema toga ko tebe nije voleo. Pretvarao si suze u radost, tvoje pesme bile su kao molitva, infuzija za duše koje pate. Pesmama si pobeđivao patnju, lečio si nas humanošću, bio si lek za sve. Verovao si u Bogu, slavio si Svetku Petku - deo je emotivnog govora koji je održan na samom kraju.

Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu. Nažalost, srce ga je izdalo prerano... Baš u nedelju, o kojoj je toliko pevao, i to u stanu na Dorćolu, gde je i živeo i gde će večno ostati upamćen kao velika legenda.

Neka mu je večna slava i hvala...

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images