On je imao 36, a ona jedanaest manje: Ekskluzivne fotografije sa venčanja Ognjena i Danijele, tada je ljubav bila najvažnija

On je imao 36, a ona jedanaest manje: Ekskluzivne fotografije sa venčanja Ognjena i Danijele, tada je ljubav bila najvažnija

Autor: | 13/07/2022

0

Venčanje Ognjena i Danijele bilo je prelepo 

Vest o razvodu Ognjena Amidžića i Danijele Dimitrovske iznenadila je javnost, tim pre što supružnici tokom desetogodišnjeg zajedničkog života nisu bili tema tračeva i skandaloznih napisa. 

Po svemu sudeći ljubav se ugasila, a poznati voditelj i nekadašnja manekenka u zajednički izdatom saopštenju poručili su da će ostati u prijateljskim odnosima, naročito zbog sina Mateje

Pročitajte: Da li ovako izgleda žena koja se razvodi? Danijela Dimitrovska zatekla javnost objavama na Instagramu (foto)

Miša Obradović

 

Danijela i Ognjen venčali su se 27. maja 2012, posle dve godine veze. On je imao 36, a ona jedanaest manje. Nakon ceremonije u crkvi Presvete Bogorodice u Zemunu, svadbena povorka se uputila ka luksuznom restoranu, gde su se mladenci, pod vedrim nebom i pred matičarem, zavetovali na večnu ljubav.

Miša Obradović

 

Večanje Ognjena i Danijele dugo se prepričavalo 

Iako su mesecima pre nego što su postali bračni par živeli zajedno, Danijela se dva dana uoči venčanja vratila u roditeljsku kuću u Požarevac, kako bi mladoženja mogao da ispoštuje tradicionalne običaje. 

Miša Obradović

 

U to vreme uspešna manekenka za najvažniji dan u svom životu izabrala je unikatnu venčanicu španskog brenda prekrivenu ručno rađenim vezom i biserima, šampanj boje, koja je savršeno isticala njenu figuru. Dugačak veo od tila prekrivao joj je lice. Mladoženja je nosio klasično crno odelo i roze košulju.

Pročitajte: Prelep stan u srcu Dorćola - Ovde žive Ognjen i Danijela Amidžić (foto)

Miša Obradović

 

U prvom intervjuu koji je dala nakon što je ponela prezime Amidžić, na pitanje da li veruje u ljubav do kraja života, odgovorila je:

- Naravno, da ne verujem ne bih se nikad ni udavala

Sa njenom konstatacijom složio se i Ognjen. Nažalost, ljubav je potrajala samo deset godina.

Miša Obradović

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti