Prelep stan u srcu Dorćola: Ovde žive Ognjen i Danijela Amidžić (foto)

Prelep stan u srcu Dorćola: Ovde žive Ognjen i Danijela Amidžić (foto)

Autor: | 10/09/2021

1

Ognjen i Danijela Amidžić zajedno su duže od deceniju, a kako slobodno vreme najradije provode sa sinom Matijom, u svom domu, uredili su ga sa mnogo ljubavi i topline.

Instagram

 
 

„Njihov stan je najlepše uređen prostor i prevazilazi sve kuće poznatih ličnosti. Poseban je u svakom pogledu i ne može se porediti ni sa jednim drugim“, jedan je od komentara koji se može pročitati na „Instagram“ profilu lepe manekenke, koja rado deli fotografije iz porodičnog okruženja u kojem dominira bela boja, ali i mnoštvo detalja u srebrnim tonovima.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska - Radujem se bebi

Instagram

 

Brojne police ispunjene su svećnjacima, ramovima za slike i raznim ukrasnim predmetima, koji su izabrani brižljivo i sa puno stila.

Instagram

 

‒ Volim da se bavim uređenjem doma. Stalno nešto radim, izmišljam. Kad nam dođu gosti i kažu „jao, kako je lepo“, odgovorim da nismo još završili. A to će trajati do kraja života ‒ iskrena je Danijela, koja nam je jednom prilikom otkrila da posebno uživa u novogodišnjoj dekoraciji.

Pročitajte: Ognjen Amidžić - Kod mene je porodica pre svega, a onda posao, nema tu velike filozofije

Instagram

 
 

‒ Tradicionalista sam, obožavam sve što prati novogodišnje i božićne praznike. Kod nas u kući se zna; 29. novembra slavimo Matijin rođendan, i ništa ne sme da naruši taj važan datum. Već od 1. decembra posvećujem se kupovini novogodišnjih ukrasa i kićenju jelke. Uživam da stvaram prazničnu atmosferu.

Instagram

 

Popularni televizijski voditelj daljinski upravljač prepustio je sinu Matiji, koji kad nema školske obaveze, gleda omiljene crtaće. Za to vreme njegova mama skokne do omiljenog „kafića“.

Instagram

 

Naime, tako Danijela predstavlja svoju terasu, koju je opremila udobnim jastucima i zelenilom, a tamo u miru može da popije sok, uživa u suncu, cvrkutu ptica i lepom vremenu.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin