To baš boli... Danijela Dimitrovska otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Ognjenom, više nije mogla da ćuti

To baš boli... Danijela Dimitrovska otkrila u kakvom je zaista odnosu sa Ognjenom, više nije mogla da ćuti

Autor: | 11/02/2023

0

Ognjen Amidžić i Danijela Dimitrovska zatekli su javnost kada su u julu prošle godine odlučili da stave tačku na deset godina dug brak. Poznati voditelj i nekadašnja manekenka obratili su se medijima zajedničkim saopštenjem, i obećali da na ovu temu neće davati izjave. 

Pročitajte: Posle razvoda nova nekretnina - U ovom luksuznom stanu sada živi Danijela Dimitrovska FOTO

Mirko Tabašević

 
 

- Dobrovoljno sam ušla u javni svet. Samim tim ljudi imaju pravo da pišu o svemu tome. Ne mogu da očekujem da ih to ne zanima. Čak i mene zanima nečiji život s vremena na vreme, pa uzmem da pročitam. Meni je to uredu, pogotovo ako se to zaista dešava, kao što je bilo u mom slučaju - rekla je Danijela nedavno i otkrila kako se osećala posle razvoda.

Pročitajte: Porodila se naša glumica, a sad znamo i pol bebe - Pogledajte prvu fotografiju, mnogo se pisalo o njoj FOTO

Instagram

 

- Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd.

Pročitajte: Sve je spremno za dolazak trećeg deteta - Zavirite u raskošan dom Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera FOTO

Miša Obradović

 
 

Danijela i Ognjen su posle razvoda ostali u prijateljskim odnosima.

- To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, roditelji koju su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sama sam to dozvolila jer se bavim javnim poslom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti