Venčanicu Jelene Đoković iz 2014. godine danas ne bi mogla da obuče ni jedna mlada

Venčanicu Jelene Đoković iz 2014. godine danas ne bi mogla da obuče ni jedna mlada

Autor: | 06/12/2023

0

Venčanica Jelene Đoković o kojoj se i danas priča

Pre skoro deset godina, posle trijumfa u Londonu kada je drugi put u dotadašnjoj karijeri osvojio Vimbldon, Novak Đoković izgovorio je sudbonosno „da“ Jeleni Ristić.

Dogodilo se to 10. jula 2014. na Svetom Stefanu. Na večnu ljubav zakleli su se u crkvi, a potom, sa odabranim gostima, nastavili veselje na mondenskom poluostrvu.

Ata Images

 

‒ Kada sam je ugledao u venčanici, dok mi je prilazila sa osmehom, ostao sam bez daha. Izgledala je kao anđeo – otkrio je Novak u ekskluzivnoj reportaži za naš magazin.

O haljine poznate neveste pisao je i američki "Vog", a veoma je zanimljivo to što ju je kreirala poznata britanska dizajnerka Sara Barton koja je bila zadužena i za venčanicu Kejt Midlton - princeza od Velsa zadivila je svetsku javnost u romantičnom modelu na venčanju sa princom Vilijamom, 2011. u Londonu.

Pročitajte: Jelenu Đoković dugo nismo videli u ovakvom izdanju - Njena reakcija na Novakov poraz ostaće upamćena

Supruga Novaka Đokovića odabrala je korset haljinu sa golim ramenima, ukrašenu ručnim radom. A kako je naveo prestižan modni magazin, Sara Barton je prišila na Jeleninu haljinu crveni končić, koji je mladu štitio od uroka.

Hello!

 

‒ Bila sam veoma srećna. Možda je bilo teško kontrolisati emocije i zbog toga što sam bila u drugom stanju. Blagoslovena sam što imam Novaka u svom životu. Ne bih mogla da zamislim boljeg partnera.

Dok su izgovarali zavete već ih je bilo troje. Nekoliko meseci kasnije, u oktobru, Jelena je na svet donela njihovog sina Stefana, a malo ko bi se danas usudio da obuče haljinu skrojenu po meri Jelene Đoković.

Printsreen youtube

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti