Kejt Midlton otkrila kojim poslom će se princ Džordž baviti preko letnjeg raspusta

Kejt Midlton otkrila kojim poslom će se princ Džordž baviti preko letnjeg raspusta

Autor: | 04/07/2022

0

Posao princa Džordža tokom raspusta

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža uskoro će dočekati svo troje dece kod kuće za letnji raspust. Princ Džordž i princeza Šarlot već su završili sa svojim školskim obavezama, dok se vrtić četvorogodišnjeg Luija zatvara 6. jula, tako da je pitanje trenutka kada će svi biti na okupu.

Pročitajte: Tajna čuvana 90 godina - Kako je kraljica Elizabeta u ranom detinjstvu dobila nadimak Lilibet

Guliver Getty Images

 

Posle gustog rasporeda i proslavljanja kraljičinog Platinastog jubileja, Vilijam i Kejt se nesumnjivo raduju opuštajućem vremenu sa decom koje će verovatno provesti u svom domu u Norfolku, a upravo tamo princ Džordž obavlja iznenađujuć posao.

Pročitajte: Zašto deca prinčeva Vilijama i Harija nose različito prezime

Guliver Getty Images

 

Tokom njihove posete farmi koza u Velsu, Kejt je otkrila kako osmogodišnji Džordž pomaže oko imanja. Kada je princ Vilijam pitao vlasnike farme o robotu za čišćenje silaže koji se nalazio u jednoj od njihovih štala, objasnili su da su ga koristili za premeštanje hrane, što je Kejt navelo da otkrije: “To je bio Džordžov posao na raspustu.”

Pročitajte: Bez tajni, molim! Princ Džordž i princeza Šarlot ponovo na naslovim stranama, Britanci žele da čuju samo jedno

Guliver Getty Images

 

Princ Vilijam je ranije govorio o uključivanju dece u poljoprivredu, a jednom prilikom su pomagali da se isporuče jagnjad, što se Džordžu takođe dopalo.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti