Bez tajni, molim! Princ Džordž i princeza Šarlot ponovo na naslovim stranama, Britanci žele da čuju samo jedno

Bez tajni, molim! Princ Džordž i princeza Šarlot ponovo na naslovim stranama, Britanci žele da čuju samo jedno

Autor: | 16/09/2021

0

Princ Džordž i princeza Šarlot ponovo u žiži javnosti 

Počela je nova školska godina, a u klupe su se vratila i neka deca „plave krvi“ koja nisu upisana u privatne ustanove, već u „obične“ državne, jer njihovi roditelji žele da žive kao sav normalan svet. Među takvim roditeljima su i princ Vilijam i Kejt Midlton.

Pročitajte: Princ Džordž i princeza Šarlot nikad srećniji, Kejt i Vilijam najzad prelomili

Guliver Getty Images

 

Džordž i njegova mlađa sestra Šarlot jedva su dočekali da se ponovo vide sa drugarima iz razreda „Thoma's Preparatory School“ u Londonu. Kao svi, i njih dvoje nose lanč-pakete, koje im priprema mama Kejt ili dadilja. Britanski HELLO! pokušao je da otkrije šta najmlađi članovi kuće Kembridž nose u koferčetu za užinu...

Pročitajte: Poseban dan za kraljevsku porodicu - Princ Džordž i princeza Šarlot i princ Luis prvi put na crvenom tepihu (foto)

Zdrave životne navike deci treba usaditi u najranijim godinama. Obroci koje nose od kuće moraju da im obezbede dovoljno energije kako bi mogli nesmetano da prate nastavu i izdrže sve časove. Prednost imaju sastojci puni vitamina i nutrijenata. Pored užine, Džordžu i Šarloti na raspolaganju je i školska kuhinja, a ona se, kažu nadležni, zasniva na zdravim jelima pripremljenim od svežih namirnica koje važe za izvor zdravlja. Kuvari prate navike sve dece, osluškuju njihove potrebe i prilagođavaju im jelovnik, pa tako u ovoj školi postoje i vegetarijanski obroci, kao i oni bez glutena.

Komentari (0)

Loading
Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti