Navršila se 21 godina od Arkanovog ubistva: Ceca, Veljko i Anastasija na Željkovom grobu (foto)

Navršila se 21 godina od Arkanovog ubistva: Ceca, Veljko i Anastasija na Željkovom grobu (foto)

Autor: | 15/01/2021

0

Pomen Željku Ražnatoviću Arkanu održan je danas na Novom groblju u Beogradu. Pre tačno 21 godinu, Željko je ubijen, a porodica, na čelu sa Cecom, Veljkom i Anastasijom, okupila se pokraj njegovog groba.

foto: Antonio Ahel/ATA Images

Ceca je došla u crnini, kao i Anastasija, a sve troje su nosili zaštitne maske i tako se pridržavali epidemioloških mera. Sveštenik je održao pomen, a kao i svake godine, Veljko je služio žito. Na pomen Željku Ražnatoviću Arkanu, kao i do sada, dođla je i Cecina sestra Lidijakao i brojni Željkovi prijatelji koji su ga voleli i cenili.

Pročitajte: Ceca sa sestrom Lidijom posetila Arkanov grob

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Svetlana Ceca Ražnatović u "Sceniranju" na Kurir TV je nedavno kroz suze pričala o ubijenom suprugu i ocu svoje dece.

- Naš odnos se zasnivao na ljubavi, očima smo se razumeli, to je jedno ogromno poverenje. Nisam bila gruba, ali naravno da sam sve mogla da mu kažem. Bili smo tandem, podržavali smo se, sve sam uradila da ga izvučem iz politike, smatrala sam da to nije za njega. On je bio veliki patriota. Jedni govore da je bio strah i trepet, drugi da je kukavica, o Željku je sve i svašta pričano, ja sam sa njim bila u dobru i zlu, zadnje trenutke je proveo pored mene - rekla je Ceca.

Arkan je ubijen 15. januara 2000. godine oko 17. časova u hotelu "Interkontinental" u Beogradu. Sa njim su ubijeni i njegovi prijatelji i kolege, bivši radnici saveznog SUP, pukovnik Dragan Garić i major Milenko Mandić koji je bio i pripadnik Arkanove garde.

foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Nisam srela hrabrijeg čoveka u svom životu. Nije tačno da su ga se svi plašili, zašto bih se i ja plašila čoveka koga sam sama izabrala? Mislim, svi mi znamo koje on, nije on bio profesor muzike, niti ja živim u nekim iluzijama. Za mene je bio najdivniji, najtopliji otac na svetu. Znači on može da bude ozbiljna konkurencija svim majkama, znam kako se brinuo o svoj deci. Ja sam živela kao princeza na zrnu graška. Bili smo srećni jedno pored drugog - objasnila je Ceca, koja je ovih dana u žiži javnosti zbog svoje nove emotivne veze sa Bogdanom Srejovićem.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images

Slične Vesti