Vojin Ražnatović prelomio, ovog puta ništa ga neće zaustaviti: Posle više od pet godina...

Vojin Ražnatović prelomio, ovog puta ništa ga neće zaustaviti: Posle više od pet godina...

Autor: | 02/06/2023

0

Vojin Ražnatović, sin Željka Ražnatovića Arkana i Beograđanke Natalije Martinović, već dugi niz godina živi sa one strane Atlantika, u Sjedinjenim Državama. U Los Anđeles se davno preselio sa majkom, inače Arkanovom prvom suprugom, bratom blizancem Nikolom i sestrama Milenom i Mašom.

Natalija je, kako se pričalo, posle Arkanove smrti samo spakovala kofere, uzela decu za ruku i otišla na drugi kraj sveta. Iako su u početku živeli teško, uspeli su da se snađu. Ona je radila kao bebisiterka. Sva deca završila su koledže, a Vojin i Nikola studirali su glumu.

Instagram

 

Sada je Vojin na Instagramu podelio objavu koja bi mogla da podigne mnogo prašine na domaćem terenu. Iz objave saznajemo da je dao i intervju.

„Prvi intervju posle više od pet godina, za jedne strane novine, o mojoj životnoj priči i dugo očekivanom povratku kući. Energija i raspoloženje uvek na nivou“, napisao je uz set fotografija.

Pročitajte: Iz te ljubavi rodila se Anđela - Zaboravljena veza Željka Ražnatovića Arkana i jedne od naših najlepših glumica FOTO

 

S obzirom na to da često evocira uspomene iz detinjstva, a nađe se tu i poneka slika sa pokojnim ocem, Vojinova životna priča koja će se naći u pomenutim novinama mogla bi da uzburka duhove. Iako su odnosi sa Arkanovom porodicom koja živi u Beogradu zategnuti, pre dve godine je na društvenim mrežama svima stavio do znanja da protiv dece iz njegovog poslednjeg braka nema ništa.

- Trulo je i nemoralno da ti neko pljuje decu tvog oca, kakav god ti odnos imao ili nemao sa njima. Neću to dopustiti i uvek ću adekvatno odgovoriti.

Pročitajte: Ovu ženu je Arkan voleo pre Cece - Jedne noći spakovala je stvari i sa četvoro dece zauvek otišla FOTO

Instagram

 

Vojin je, inače, veoma blizak sa sinom pokojnog crnogorskog folk pevača Zorana Kalezića, Filipom, koji takođe živi u Americi, u Čikagu. Štaviše, njih dvojica su kumovi.

Interesantno je da se Vojinov brat Nikola svojevremeno pojavio u Cecinom spotu za pesmu „Nevaljala“. Blizanci su tokom studija radili po klubovima u Los Anđelesu, Las Vegasu, Palm Springsu, a Vojin je objavio i knjigu „Priče o mom ocu“.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Twitter

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti