Arkanovo ljubavno pismo prelepoj srpskoj glumici dospelo u javnost: Prvo da priznam očinstvo, a onda da napravimo svadbu FOTO

Arkanovo ljubavno pismo prelepoj srpskoj glumici dospelo u javnost: Prvo da priznam očinstvo, a onda da napravimo svadbu FOTO

Autor: | 27/01/2023

0

Arkanovo pismo prelepoj srpskoj glumici dospelo u javnost

Željko Ražnatović Arkan od mladih dana važio je za „žestokog momka”, ali imao je i svoju romantičnu, nežnu stranu.

U vreme kada se rodila njegova ćerka Anđela, 1980. godine, nalazio se u zatvoru u Mastrihtu, odakle je tadašnjoj devojci Ljiljani Mijatović slao pisma puna reči ljubavi. Ono u kojem opisuje sreću što je postao otac Anđela je nedavno javno objavila, uz fotografije iz perioda najranijeg detinjstva.

Pročitajte: Ova Arkanova ćerka Veljka i Anastasiju neizmerno voli, a Cecu obožava - Upoznajte Anđelu Ražnatović FOTO

Youtube printscreen

 

„Mila moja Ljiljo i slatka tatina Anđela”, započinje Arkan pismo, ispisano lepim i krupnim štampanim slovima.

„Srce moje, joj što sam srećan samo da znaš. Kada sam ti čuo glas toliko sam se usrećio, da pojma nemaš. Mila moja, kako si mi se porodila lepo i tako veliku devojčicu rodila. Samo da ste mi vas dve žive i zdrave, a ostalo nije važno. Ljubavi moja, glas sam ti čuo i rastopio se od miline. Takva sreća vredela je svih muka i nerviranja. Juče sam te zvao i nisam mogao nikako da te dobijem, pa sam izludeo. Ali, sada je sve u redu jer se radujem kao lud i trljam ruke od silne radosti.”

Pročitajte: Arkanova ćerka rasplakala javnost, Ceca nemoćna da joj pomogne - Za moju bolest nema leka, pomaže mi samo molitva

Youtube printscreen

 

Angela ili Anđela, meni je to lepo ime. Izgovorio sam ga sada jedno dvadeset puta, pa mi zvuči super. Anđela Ražnatović, Ljiljana Ražnatović i Željko Ražnatović. Eto, sada smo tročlana porodica, srce moje. Moramo da se uzmemo što pre. Kao prvo, da se prizna očinstvo i detetu da ime, a onda da pravimo svadbu. Crnogorska svadba ima da bude”, planirao je Željko Ražnatović iz Holandije.

„To što si pred porođaj dala lekarima 'za kafu', to si dobro uradila. Glavno je da su te lepo porodili, a to što su te sekli to je normalno, skoro svaku ženu seku. Glavata je porodica Ražnatović, nego šta! 53 cm i 3.800 grama, to se zove napredno dete, da nam je živo i zdravo. Biće to prava lepotica. U to sam siguran. Rekla si mi da si mi sve o porođaju objasnila u pismu, pa jedva čekam da ga dobijem.”

Pročitajte: Bele ruže za tatu - Veljko i Anastasija dali pomen pokojnom ocu FOTO

Youtube printscreen

 

Dalje se osvrnuo i na odnos koji je Ljiljana imala sa njegovom majkom.

Slavka te je posetila, sa ulice ste se dovikivale. Dobro je, i to me je obradovalo od nje. Tako i treba da se brine. Da ispravi ono što te je zapostavljala. Ti joj oprosti, dušo moja, i zaboravi.”

Pročitajte: Posle pola veka velika Arkanova ljubav progovorila - Sve o vezi sa Željkom, njihovoj vanbračnoj ćerki, Ceci poručila samo jedno

Youtube printscreen

 

Arkanovo pismo otkrilo da je ćerku želeo da nazove Ljiljana

„Znaš zašto sam ti preko telefona rekao da devojčici damo ime Ljiljana. Zato što te volim i obožavam. Voleo bih da mogu da te vidim, da gledam kako dojiš našu ćerkicu. To mi je želja, vrlo skromna želja. Voleo bih da sam pored tebe, sa tobom i našom ćerkicom. To mi je velika želja, srce moje. Joj, volim te, toliko te volim, srce moje lepo. A i tu našu glavatu popišuljicu Anđelu. Nemoj da zaboraviš da slikaš što pre i da mi pošalješ slike odmah. Imaš kući polaroid, pa je to odmah gotova slika. Ja očekujem pismo od tebe, pa ako mi ne dođe sutra, onda će doći u utorak sigurno. Nadam se da je sutra taj dan, da će čika poštar da se smiluje. Volim te i ljubim srce moje lepo, našu Anđelu ljubim u tu glavicu veliku slatku. Voli vas i ljubi po bilion puta vaš Željko”, poručio je na kraju pisma zaljubljeni Arkan.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti