Ceca Ražnatović: Konačno mogu da živim mirno

Ceca Ražnatović: Konačno mogu da živim mirno

Autor: | 05/06/2013

0

Svetlana Ceca Ražnatović ima mnogo razloga za slavlje. Ovog meseca slavi 25 godina karijere, rođendan, izdaje novi album i 28. juna pravi spektakl na Ušću. Najveća balkanska zvezda kaže da priprema bar dva spota koja će objaviti pre Vidovdana i da nema tremu pred koncert:
- Tremu uvek povezujem sa strahom, a ja osećam adrenalin. Prema svakom koncertu imam identičan odnos jer želim da ispunim očekivanja publike. To se zove odgovornost. Oni dođu da uživaju u mom pevanju i pesmama. Mene je stvorio moj glas i izbor pravih pesama, i važno mi je da svi sa koncerta odu zadovoljni.

Da li si već napravila repertoar?

- Da, na njemu ima oko 48 pesama. Nisam neko ko se hvali i ističe sopstveni uspeh, ali ovo su brojke i činjenice. Potpuno mirna mogla bih da napravim dva različita koncerta s velikim brojem hitova. O tome se mašta, da neko ima takvu karijeru, i zahvalna sam Bogu na tome.

Pored Milija i Marine Tucaković, na tvom novom albumu radio je i Damir Handanović.
- Imamo novog saradnika koji je uneo drugu energiju koja nam je bila potrebna. Teme su nove i očekujem odličnu reakciju publike.

Ima li autobiografskih pesama?
- Marina precizno radi za svoje saradnike i, htela to da prizna ili ne, ona na osnovu ličnosti piše tekstove. U mojim pesmama se pronalazi mnogo ljudi. Najbitnije mi je što nikad nisam pala u iskušenje da pevam o nečemu što nije ljubav, bez obzira na sve ono kroz šta je prošla naša zemlja i mi sami kao narod.

Anastasija i Veljko su vrlo aktivni na društvenim mrežama, a tvoja ćerka je jednom prilikom objavila sliku sa dečkom, što su mediji odmah preneli.

- Smatram da oni ne bi trebalo da budu izloženi javnosti. To što im je mama poznata ličnost ne znači da treba da zauzimaju medijski prostor. Nažalost, ne mogu to da sprečim. A zaljubljivanja i simpatije su prirodni, svi smo prošli kroz taj proces.

Goga je rekla da te čekalo mesto na njenoj svadbi, a da joj nisi čak ni javila da ne dolaziš.
- Goga je moj dugogodišnji prijatelj i trebalo je da budem na njenoj svadbi. Želela sam da budem uz nju tog dana, ali sam imala neodložne obaveze. Čestitala sam joj i zaista se radujem njenoj sreći. Biće prilike, slaviće ona još mnogo toga.

Rekla si da nisi zlopamtilo, ali da postoje stvari preko kojih se ne prelazi.
- Izdaja. Izuzetno poštujem lojalne ljude iako su retki. Nisam neko ko osuđuje druge, sklona sam praštanju. I meni se dešavalo da nesvesno povredim nekog, ali za to postoji prelepa reč u našem jeziku, a to je 'izvini'. Ona u mnogim trenucima zlata vredi. Ne libim se da je izgovorim, nisam bahata i sujetna, i mislim da bi trebalo više da je koristimo.

Kako izgleda život Cece Ražnatović van kamera?

- Kad su u pitanju javne ličnosti, uvek se misli da žive kao u Holivudu. Kad se ugase reflektori, svi mi živimo normalnim životom. Imamo obaveze, probleme, porodice. Pokušavam da privatan život sakrijem od očiju javnosti i mislim da to samo pripada meni.

Rekla si da si pored Željka živela kao princeza, ali da si posle njegove smrti doživela mnoge neprijatnosti.
- U braku sam bila voljena, mažena i pažena. Kad pričam o privatnom životu, potenciram to, jer mi je period sa Željkom bio najsrećniji. Posle toga sam svaki sekund braka morala da propatim kroz razne situacije. Samim tim što sam udovica Željka Ražnatovića, neke stvari su mi se a priori pripisivale. Plaćam ceh za koji ne znam da li sam dužna i zašto bih bila. Ako je to građanska dužnost, moram da je ispunim. Ružno je to što mi se dešava, ali idemo dalje.

Poslednju ratu duga državi od pola miliona evra, od ukupno milion i po, plaćaš 15. juna.
- Milion i po evra je čitavo bogatstvo! Ne pamtim da je ikada iko u Srbiji platio toliku kaznu, a pogađaju me priče da je meni neko pomogao. Ipak je ovo Srbija i da mi je neko pomogao, niti bih bila osuđena, niti bih plaćala bilo šta. Nisam osuđena zbog utaje poreza, to je apsolutna neistina. Porez je evidentiran na Obilić. Ni dinar nisam uzela od kluba za svoju korist, a u prilog tome govori veštačenje sudskih veštaka. Drago mi je da se to završava. Posle devet godina napokon mogu mirno da živim.

izvor: Kurir

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti