Dženifer Lopez i Ben Aflek se venčali u tajnosti? Svi detalji romantične ceremonije na jezeru (foto)

Dženifer Lopez i Ben Aflek se venčali u tajnosti? Svi detalji romantične ceremonije na jezeru (foto)

Autor: | 16/06/2022

0

Udala se Dženifer Lopez prenose svetski mediji

Posle tri braka i četiri veridbe izgleda da je Dženifer Lopez konačno pronašla svoju sreću. Stara ljubav zakucala je na njena vrata pre nešto manje od godinu dana, kada je obnovila vezu sa glumcem Benom Aflekom sa kojim je raskinula pre dve decenije.

Pročitajte: Sve je spremno za brak - Zavirite u neverovatnu kuću koju su Dženifer Lopez i Ben Aflek upravo kupili (foto)

Getty Images

 
 

Kako prenose svetski mediji, Dženifer Lopez i Ben Aflek venčali su se u tajnosti. Zvanice su navodno morale da potpišu ugovor o poverljivosti kako bi sve bilo sakriveno od očiju javnosti, a ceremonija je održana u hotelu Ritz Reynolds na jezeru Okone u Džordžiji.

Pročitajte: Prsten ne laže - Ben Aflek zaprosio Dženifer Lopez, latino diva uslikana sa prelepim dijamantom na ruci (foto)

Promo

 

Fotografije sa venčanja još nisu dospele do javnosti, pa se pretpostavlja da su ekskluzivno prodate nekom uglednom časopisu.

Nije poznato ni ko se našao na spisku gostiju, ali se pretpostavlja da se među odabranima našlo i ime Marka Entonija, bivšeg muža latino dive, sa kojim ima blizance Maksa i Emu.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti