Beauty rutina Dženifer Lopez: 4 jednostavna koraka do besprekornog izgleda

Beauty rutina Dženifer Lopez: 4 jednostavna koraka do besprekornog izgleda

Autor: | 22/05/2022

0

Nega Dženifer Lopez sastoji se iz 4 jednostavna koraka 

Kada je reč o blistavoj koži, Dženifer Lopez (52) je apsolutna kraljica. Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, prepoznatljiva je po besprekornom tenu, a nema žene koja bar jednom svom šminkeru nije zatražila taj čuveni „JLo glow“. Verovali ili ne, iza prelepog izgleda latino dive krije se jednostavna jutarnja rutina.

Prošlog leta Džej Lo je demonstrirala svoju jutarnju rutinu koja se sastoji iz četiri jednostavna koraka i uključuje serum i hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom, kao i upotrebu suplementa “That Inner Love” koji je lansirala u okviru svoje bjuti linije.

Pročitajte: Nije genetika - Lepota Dženifer Lopez traje zahvaljujući ovome

Guliver Getty Images

 

Latino zvezda nedavno je sa pratiocima na Instagramu podelila mali apdejt svoje bjuti rutine koja se i dalje sastoji od četiri koraka i traje manje od pet minuta.

Kada očisti lice, zanosna pevačica i glumica u bogatom sloju nanosi omiljeni serum, koji sadrži mešavinu skvalana, fermentisanog i ekstradevičanskog ulja i ekstrakt lista masline.

‒ Stavljam serum kao i obično, ujutru i uveče, a potom i vitamine za lice ‒  objašnjava Dženifer u svom videu na Instagramu, puštajući serum da se upije pre nego što pređe na najvažniji korak, kremu sa zaštitnim faktorom.

Pročitajte: Nega Dženifer Lopez – Lepotu treba čuvati (video)

Promo

 

Poslednjih četrdeset sekundi svoje rutine Lopezova je iskoristila da zameni suplemente svojom kremom za područje oko očiju koju nanosi i između obrva.

‒ Uvek je lepo imati malo dodatne hidratacije na tim mestima ‒ kaže i dodaje da ćete se tako pobrinuti i da vam se šminka ne razmaže. 

Za kraj, Dženifer Lopez otkriva da za njen blistavi izgled nije zaslužna samo nega, već i afirmacije kojima započinje svaki dan.

‒ Prvo hranim svoj um i svoju dušu. Pre nego što pogledam u telefon, za novi dana se pripremim dobrim namerama i pozitivnim mislima. Biti pozitivna. Nega je tek naredni korak.

Pročitajte: Fotošop, botoks ili nešto treće - Šta se dogodilo sa licem Džej Lo? (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Komentari (0)

Loading
Sandra Petković hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti