"Seks i grad" na srpski način: Ilda, Marina Visković, Dajana i Marina Tadić haraju Beogradom (video)

"Seks i grad" na srpski način: Ilda, Marina Visković, Dajana i Marina Tadić haraju Beogradom (video)

Autor: | 30/10/2020

0

Ilda Šaulić - pesma o kojoj se priča!

Ilda Šaulić poželela je da uradi nešto što, čini se, do sada nijedna njena koleginica nije uspela. Ona je snimila novu pesmu, a kada je došao na red spot odlučila je da svoje četiri najbolje prijateljice pozove da joj u tome pomognu.

Pročitajte: Ilda Šaulić - Pesma koju samo za njega peva na kolenima (video)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Viskovic-VISCOZA✨ (@marina_viskovic_official) дана 29. Окт 2020. у 12:30 PDT

Ilda je za numeru "Sad me tražiš" snimila prelep spot, a u tome su joj pomogle pevačice Marina Tadić i Marina Visković kao i njen kuma voditeljka Dajana Paunović. Glumice su u spotu odradile sjajan posao, a prve reakcije su da devojke neverovatno podsećaju na Samantu, Keri, Šarlot i Mirandu iz planetarno popularne serije "Seks i grad". I dok je famozna četvroka harala ulicama Njujorka, naše devojke zavodljivo su šetale ulicama Beograda.

- Moje bogatstvo su moji prijatelji! Volim vas, devojke moje - napisala je ponosno Marina Visković koja je nedavno operisala tumor dojke.

Pročitajte: Marina Visković prvi put posle operacije tumora - Prošlo je, idemo dalje

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marina Tadic (@marinatadic_official) дана 29. Окт 2020. у 10:08 PDT

- Bilo je nezaboravno! Hvala ti za ove divne trenutke. Hvala što si izabrala baš mene da ti budem prijatelj. Hvala za ovaj spot i uspomenu koja će večno trajati. Za nekih dvadeset, trideset godina kada budemo bake, biće opet “sex&city”. Volim te - oduševljeno je napisala Marina Tadić, dok je Dajana ponosno napisala:

- Hej prijateljice, moje lepotice, sve smo mi kao ptice selice svaka svome jugu odleti. Volim vas! Kumo, hvala na svemu.

Pogledajte i kako su se naše četiri poznate dame ludo zabavile i odlično snašle u novom spotu Ilde Šaulić za pesmu "Sad me tražiš".

Uživajte.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram

Pročitajte još