Biće još dece u 2023. godini: Katarina Grujić uputila novogodišnju čestitku, pa spomenula i blizance

Biće još dece u 2023. godini: Katarina Grujić uputila novogodišnju čestitku, pa spomenula i blizance

Autor: | 01/01/2023

0

Katarina Grujić poželela još dece

Katarina Grujić i Marko Gobeljić iza sebe su ostavili još jednu uspešnu godinu, koju je će pamtiti po lepim događajima, kao što je i proslava prvog rođendana ćerki Katji. Kako su se odlično snašli u ulozi roditelja, njihova najveća novogodišnja želja je da dobiju još dece.

Pročitajte: Katarina Grujić i Marko Gobeljić presrećni, porodica slavi - Javili smo prijateljima

Instagram

 

- Minula godina bila mi je najlepša, a ujedno i najzahtevnija. Spojiti posao, obaveze oko tek rođene bebe, česta putovanja i odvajanja od nje, bila su teška i fizički i psihički, emotivno... Ali kroz sve to ojačala sam i kao osoba, i kao profesionalac i kao majka - kaže Kaća, i dodaje da je ponosna na sebe i na činjenicu da je u prošloj godini odredila prioritete, te da je sve stvari posložila na svoje mesto.

- Stavila sam porodicu ispred posla, napravila sam pauzu i uživala sam u tome. Takođe, napravila sam selekciju prijatelja i sada tačno znam ko mi jeste, a ko nije prijatelj, a to je glumio proteklih godina. Posvetila sam se zdravom načinu života, ishrane, vratila sam se treninzima. Živim puno mirnije, a lepše i sadržajnije. Moja porodica je moj štit i moja baza - iskrena je Kaća, koja je otkrila svoje najintimnije novogodišnje želje.

- Sebi i Marku sam poželela još dece. Idealno bi bilo da mu rodim blizance, ali ne bih imala ništa protiv ni da još dva puta budem trudna (smeh). Želela bih da Katja odrasta u mnogočlanoj porodici i da bude ponosna starija sestrica - kaže ona, sa čime se slaže i njen suprug dodajući da je Katja oplemenila njihov život, ali i brak, te da će ih još dece dodatno ojačati.

Ata Images

 

Marko je zaljubljen u svoju ćerku i ne postoji stvar koju ne bi učinio za nju, šta god ona bila. Posebno su vezani i maksimalno joj je privržen. Pomaže mi bezrezervno i mislim da bez njega ne bih mogla. Sada, godinu dana kasnije, sve je lakše. Pre mesec dana Katja je prohodala, krenula je u vrtić. Trudimo se da upijamo svaki trenutak, svaki sekund njenog odrastanja svesni činjenice da vreme leti - kaže Kaća, i dodaje da joj u podizanju mezimice dosta pomaže i njena šira porodica.

Katarina i Marko uprkos velikim roditeljskim obavezama ne zapostavljaju svoj odnos. 

Katja je dodatno učvrstila naš odnos koji je i pre nje bio idiličan. Mi smo mladi bračni par, nemamo dug staž, ali smo na vreme shvatili da se u životu ni u zajednici dvoje ljudi ništa ne podrazumeva. U tom smislu, radimo i na sebi i na našem braku temeljno i predano. Čuvamo ga i branimo - rekla je Katarina za "Alo"

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti