Nova odluka posle 16 godina: Viši sud je utvrdio da Miroslav Ilić i Devin Antonović...

Nova odluka posle 16 godina: Viši sud je utvrdio da Miroslav Ilić i Devin Antonović...

Autor: | 22/02/2024

2

Miroslav Ilić izgubio na sudu

Nakon višegodišnje borbe po beogradskim sudovima, Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, konačno se izborila za pravdu.

Ona se tim povodom oglasila na Fejsbuku i navela da je Viši sud po drugi put zaključio da su Miroslav i Devin otac i sin. 

Mirko Tabašević

 
 

- Dobro jutro, dragi prijatelji! Da vas na brzinu obavestim da je Viši sud u Beogradu po drugi put odlučio u našu korist. 

- Miroslav je u medijima izjavio da ne razume kako sud može da dođe do odluke da je on Devinov otac bez njegove saglasnosti da priloži DNK. Kad čovek koristi i krije se iza zastarelog zakona i odbija da prinese svoj DNK, sud mora da odluči na bazi svedoka, slika i mnogobrojnih drugih dokaza. 

- Posle svega je ipak Viši sud po drugi put zaključio da su Miroslav i Devin otac i sin. Nećete verovati! Miroslav je ponovo predao žalbu Apelacionom sudu.

Pročitajte: Devinu je svega preko glave, i suđenja, i Miroslava Ilića - Moj otac nije onakav kakvim sam ga zamišljao

- Nadamo se da će njegovi na Apelacionom sudu ipak biti pravedni i konačno staviti pečat na Miroslavljeve prazne manipulacije - napisala je Mirjana u objavi na Fejsbuku.

 

 

Devin, koji je nedavno postao otac, i njegova majka žive u Americi, dok u Srbiju dolaze uglavnom zbog ročišta. 

Inače, Mirjanin sin jednom prilikom je otkrio da je stupio u kontakt sa Miroslavom, ali da je ubrzo sve prekinuto jer otac nije želeo da ga vidi.

ATA Images

 
 

- Pozvao sam ga ubrzo pošto sam saznao da mi je biološki otac i rekao mu: „Je l' to Miroslav Ilić? Ovde Devin, tvoj izgubljeni sin iz Amerike”.

- Nastala je pauza posle koje je on odgovorio: „Drago mi je da si živ i da si dobro”.

- Pričali smo o raznim stvarima, čak i o fudbalu. Kasnije smo se još nekoliko puta čuli, čak smo se dogovorili da se nađemo u Beogradu. Kupio sam kartu, ali me je, nažalost, nedelju dana pred put pozvao i otkazao viđanje.

 

Komentari (2)

Loading
Pirko 08:37 23.02.2024
Odgovori

Džukela seljačka, dok mu je bilo mu lepo uživao je, ali ne želi odgovornost za svoje postupke. Što ne da DNK ako nije otac?

hellomagazin.rs M.M, Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti

Najnovije vesti