Gordana Ilić ovo više ne može da izdrži: Mirjana Antonović spremila novi udarac, istina se neće sakriti

Gordana Ilić ovo više ne može da izdrži: Mirjana Antonović spremila novi udarac, istina se neće sakriti

Autor: | 02/06/2023

0

Mirjana Antonović najavljuje novu knjigu

Borba Mirjane Antonović da dokaže da je Miroslav Ilić otac njenog sina Devina traje duže od 15 godina. Saga nekadašnjih ljubavnika nikako da dobije konačan epilog na sudu, ali povređena žena neće se zaustaviti dok cela istina ne izađe na videlo.

Mirko Tabašević

 
 

Mirjana planira da napiše knjigu u kojoj će pretresti svaki detalj iscrpljujuće sudske bitke prepune pikanterija. Kako Miroslav Ilić uporno i uprkos svemu negira da je Devinov biološki otac, javnost će, bez sumnje, želeti da iz prve ruke sazna kako se klupko obmotalo tokom poslednjih godina.

- Miroslav me je prvo tužio za proganjanje, pa onda za odaju informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država sve troškove - objasnila je Mirjana.

Pročitajte: Smešno je ako u to verujete, sve vreme vas obmanjuju! Komšinica otkrila pravu istinu o braku Miroslava i Gordane Ilić

Privatna Arhiva

 

Uprkos tome što je želela da napiše knjigu o zdravom životu, bivša ljubavnica Miroslava Ilića ipak se odlučila da prvo iznese sve pikanterije koje su se dešavale u sudnici.

- To što se meni dešava se ne može izmisliti. Kada se suđenje okonča objaviću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se dešavale tokom sudskog procesa, šta je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Šta da kažem osim - da nije tragično bilo bi komično - zaključila je Mirjana.

ATA Images

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti