Na ovaj dan: Zdravko Čolić je Prvog maja odveo pred oltar ljubav svog života, jedan spot krije lice žene koju voli više od 30 godina (foto)

Na ovaj dan: Zdravko Čolić je Prvog maja odveo pred oltar ljubav svog života, jedan spot krije lice žene koju voli više od 30 godina (foto)

Autor: | 01/05/2022

1

Žena Zdravka Čolića pojavljuje se u njegovom spotu, danas slave godišnjicu braka

Za većinu sugrađana 1. maj je dan koji je tradicionalno rezervisan za druženje sa porodicom i prijateljima, obično uz roštilj i negde u prirodi. Za najveću muzičku zvezdu na ovim prostorima, Zdravka Čolića, 1. maj ima poseban značaj, budući da se tog dana 2001. oženio.

Pročitajte: Kuvarica otkrila detalje - Nijedna poznata ličnost ovo ne radi kada uđe u restoran, ali Zdravko Čolić to ne preskače

Nikola Segan

 

U vreme kada je izgovorio “da”, Zdravko je imao punih 50 godina, a statusa večitog neženje odrekao se zbog Aleksandre koju je upoznao još dok je bila student geografije. Pre nego što su stali pred matičara zabavljali su se jedanaest godina.

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano za 1. maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu - priznao je jednom prilikom pevač čiji šarm ne bledi, a godine mu idu u prilog.

Pročitajte: Viđali smo se i kad je bio oženjen - Ova žena je velika ljubav Zdravka Čolića, posvetio joj je čuveni hit (foto)

Story arhiva

 

Na pitanje kako ga je Aleksandra osvojila, odgovorio je:

- Očarala me je svojom jednostavnošću i prvirženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu.

Pročitajte: Ćerka Zdravka Čolića smelo pozira u kupaćem kostimu, tata poručuje - Ona u biti nije takva (foto)

Nikola Segan

 

U braku su dobili dve ćerke, Unu i Laru, a uprkos tome što mediji u stopu prate Zdravka Čolića, čija karijera traje duže od pola veka, javnosti dostupe fotografije njegove izabranice mogu se izbrojati na prste jedne ruke.

Malo je poznat podatak da se Aleksandra Čolić može videti u poslednjem kadru spota za pesmu “Tebe čuvam za kraj”, koji je snimljen u Lisabonu.

Žena Zdravka Čolića u spotu za pesmu Tebe čuvam za kraj

Youtube printscreen

 

Nema sumnje da su upravo njoj posvećeni romantični stihovi: “Tebe čuvam za kraj. Tebe ću ljubit do kraja života. Kad nebo stane, ja neću stati. Pogledaj dobro u moje oči. Ja nemam drugo, sebe ću dati.”

 

 

Komentari (1)

Loading
Mima 07:49 03.05.2022
Odgovori

Covece sto si raspustio dete pa se slika u ruznim pozama....po cemu je ona poznata....samo po tebe a svojim ponasanjem srozava i tebe

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti