Ćerka Zdravka Čolića smelo pozira u kupaćem kostimu, tata poručuje: Ona u biti nije takva (foto)

Ćerka Zdravka Čolića smelo pozira u kupaćem kostimu, tata poručuje: Ona u biti nije takva (foto)

Autor: | 21/02/2022

0

Ćerka Zdravka Čolića Una još jedno je u nizu dece poznatih koja imaju brojnu publiku na Instagramu. Njen životni stil mnogima je inspiracija, a izgled predmet svakodnevnog komentarisanja.

Na popularnoj društvenoj mreži Una često objavljuje svoja modna izdanja, slike iz provoda, ali i sa luksuznih putovanja u kojima najčešće uživa sa drugaricama.

Pročitajte: Najbolji tata na svetu - Ćerka Zdravka Čolića otvorila porodični album i objavila nikada viđene fotografije

Instagram

 

Starija ćerka Zdravka Čolića ovog puta objavila je fotografije iz Dubaija na kojima pozira u kupaćem kostimu. Una se opredelila za jednodelni model, a komplimenti na račun izgleda ne prestaju da pristižu.

Pročitajte: Ovo do sada niste imali prilike da vidite - ćerka Zdravka Čolića otvorila vrata porodičnog doma (foto)

Instagram

 

Iako je sve nagoveštavalo da će se Una Čolića baviti javnim poslom, legendarni pevač jednom prilikom otkrio je da će se njegova ćerka ipak odlučiti za poziv koji nije propraćen medijskom pažnjom.

– Verovatno se neće baviti javnim poslom, studira nešto što bi sutra moglo da joj valja oko nekog biznisa. Mislim da nije u tom javnom svetu. Svim mladim devojkama, devojčicama prija da se malo slikaju tako, bez obzira što u biti nisu takve – rekao je Čola za „Blic“.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti