Zaveo ju je dok je bila studentkinja: Iznenadićete se šta je Čolina žena po obrazovanju, svaka čast

Zaveo ju je dok je bila studentkinja: Iznenadićete se šta je Čolina žena po obrazovanju, svaka čast

Autor: | 05/04/2023

0

Čolina žena dve decenije misterija za javnost

Kada je 2001. izgovorio sudbonosno „da“, Zdravko Čolić imao je pedeset godina, a statusa večitog neženje odrekao se zbog Aleksandre sa kojom se prethodno zabavljao jedanaest godina.

Pročitajte: Ona je bila studentkinja prava, a on san svake žene - Posle četiri decenije isplivala istina o vezi Ružice Đinđić i slavnog pevača FOTO

Aleksandar Kerekeš Keki

 

U vreme kada su se upoznali Aleksandra je bila student geografije, a u međuvremenu je završila fakultet i stekla profesorsku titulu.

− Očarala me je svojom jednostavnošću i privrženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj, Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a s vremenom smo započeli i vezu – rekao je jednom prilikom legendarni Čola, koji nikada nije voleo da svoju porodicu izlaže očima javnosti.

Pročitajte: Novi zet Zdravka Čolića POZNAT SVIMA - Plavooki zavodnik osvojio je srce Čoline ćerke Une, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Story arhiva

 

Ni Aleksandra Čolić nije, tokom tri decenije zajedničkog života, pokazivala sličnu želju. U intervjuu za hrvatsko izdanje „Glorije“ Zdravko je pojasnio:

− Ja to stvarno ne branim, ali ne vidim nekog prekog razloga da bude drugačije. Naravno, kad su neke važne manifestacije u pitanju, ona rado dođe, ali pojavljivanje samo radi slikanja nikada joj nisu bila privlačna. Ne vidim to kao nešto neobično. Evo, recimo, Arsena i Gabi, koji su bili bračni partneri iz istog miljea, koji su zajedno i pevali, nikad nisi mogao videti da se pojavljuju zajedno radi slikanja. Stvarno nemam ništa protiv ako bi ona to volela, ali nikada joj to nije bilo važno.

Pročitajte: Supruga Zdravka Čolića zamera mu samo jedno - To ne mogu da promenim!

Nikola Segan

 

Aleksandrinoj odluci da se ne eksponira uz supruga doprineo je i napad jedne Čoline obožavateljke na početku njihove veze.

− Puno toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova malo zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i dan-danas sećam toga – prisetio se svojevremeno Zdravko Čolić.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti