Kuvarica otkrila detalje: Nijedna poznata ličnost ovo ne radi kada uđe u restoran, ali Zdravko Čolić to ne preskače

Kuvarica otkrila detalje: Nijedna poznata ličnost ovo ne radi kada uđe u restoran, ali Zdravko Čolić to ne preskače

Autor: | 11/04/2022

1

Kuvarica Zdravka Čolića otkrila detalje koje do sada niste znali 

Za nešto manje od dva meseca Zdravko Čolić će proslaviti 71. rođendan, a kao dan je jasno da je on jedna od najvećih zvezda na našim prostorima. Pored sjajne karijere porodica je ono na šta je izuzetno ponosan.

Pročitajte: Ćerka Zdravka Čolića smelo pozira u kupaćem kostimu, tata poručuje - Ona u biti nije takva (foto)

Story arhiva

 

Sa suprugom Aleksandrom venčao se 2001. godine, a sreća je postala potpuna kada su dobili ćerke Unu i Laru. Iako je Zdravko velika zvezda, privatni život odlučio je da sebično čuva samo za sebe pa se o njegovom ponašanju van scene može čuti samo od ljudi koju su mu veoma bliski.

Kuvarica Zdravka Čolića priznala sve 

Radeći u jednom poznatom beogradskom restoranu koji je Zdravko Čolić redovno posećivao Sandra Đuretić, kuvarica i „food“ blogerka, imala je čast da svakodnevno sprema hranu za pevača, ali i da iz jednog gesta otkrije kakva je zapravo legendarni muzičar.

‒ On je bio naš redovan gost i pre svega čovek iz naroda, vedrog i razdraganog duha, uvek predusretljiv i nasmejan. Kad god je dolazio u restoran, prvo je odlazio u kuhinju da počasti nas koji tu radimo. To niko od poznatih nije činio ‒ kaže Sandra i otkriva šta Čola najviše voli da jede.

Pročitajte: Zdravko Čolić pre 40 godina posvađao Balaševića i Bregovića, za sve je kriva ona

Aleksandar Kerekeš Keki

 

‒ Uvek je naručivao domaća kuvana jela koja su tog dana bila na meniju restorana. Voleo je domaće lepinje i proje koje sam ja mesila. Često je dolazio sa porodicom i čak telefonom naručivao hranu i dolazio samo kako bi je pokupio. S obzirom na to da je to bio restoran nacionalne kuhinje, nije bilo modernih kolača, ali smo pravili pravu lenju pitu, krempite koje su nekada pravile naše bake, kao i pite sa orasima. Sve je to mnogo voleo ‒ ističe Sandra za Grand Online.

Komentari (1)

Loading
Mirjana 22:57 11.04.2022
Odgovori

Takav je bio i na fakultetu. Uvek lepu reč za "tetkice",koje su radile u bifeu. Kulturan,prijatan,vaspitan,i sa svakom osobom je hteo komunicirati. Za primer mnogim pevačima,

hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti