Čola skromno proslavio Aranđelovdan: Prizor iz porodičnog doma otkrio kakva je supruga Aleksandra domaćica

Čola skromno proslavio Aranđelovdan: Prizor iz porodičnog doma otkrio kakva je supruga Aleksandra domaćica

Autor: | 22/11/2023

0

Zdravko Čolić sa porodicom proslavio Aranđelovdan

Polovina javnog sveta slavi Aranđelovdan, druga polovina dolazi im u goste. Sveti Arhangel Mihailo zaštitnik je, između ostalih, porodica Živojinović i Đoković, a veselo je juče bilo i u domu legendarnog Zdravka Čolića. Veselo i skromno u odnosu na ostale.

Nebojša Babić

 

Pošto čuveni pevač ne voli da otkriva intimne detalje, na slavlje smo zavirili zahvaljujući društvenim mrežama. Njegove ćerke Una i Lara aktivne su na Instagramu, pa su nam otkrile delić atmosfere.

Pročitajte: Slavska sveća, pogača i žito - Ovako porodica Đoković u svom domu dočekuje Aranđelovdan

Una je objavila fotografiju na kojoj se vide ikona sveca, pogača, sveća, kandilo. Mir i harmonija, bez velike pompe, u krugu porodice. Uostalom, neka sveštena lica smatraju da je to i ispravan način obeležavanja slave.

Instagram

 

Isti detalji našli su se i na slici koju je prošle godine objavila Čolina starija ćerka. Tradicija je u njihovom domu očigledno uvek ista, uz poštovanje svih običaja.

Ne tako davno, slavni pevač rekao je u jednoj emisiji kako u bivšoj Jugoslaviji nije mogao da se slavi Božić ni ostali verski praznici. Zbog te izjave deo javnosti mu je zamerio.

Aleksandar Kerekeš Keki

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Nebojša Babić

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti