Svi su mislili da je skrivena kamera: Ovako je Zdravko Čolić 1. maja oženio Aleksandru, mlada blistala na livadi FOTO

Svi su mislili da je skrivena kamera: Ovako je Zdravko Čolić 1. maja oženio Aleksandru, mlada blistala na livadi FOTO

Autor: | 01/05/2023

0

Venčanje Zdravka Čolića bilo je posebno 

Za većinu sugrađana 1. maj je dan koji je tradicionalno rezervisan za druženje sa porodicom i prijateljima, obično uz roštilj i negde u prirodi. Za najveću muzičku zvezdu na ovim prostorima, Zdravka Čolića, 1. maj ima poseban značaj, budući da se tog dana 2001. oženio.

Matea Smolčić

 

U vreme kada je izgovorio “da”, Zdravko je imao punih 50 godina, a statusa “večitog neženje” odrekao se zbog Aleksandre koju je upoznao još dok je bila student geografije. Pre nego što su stali pred matičara zabavljali su se jedanaest godina.

- Nas dvoje smo se venčali potpuno spontano za 1. maj. Svi su mislili da je skrivena kamera jer smo pošli na uranak. Dugo smo bili u vezi pa je to bilo dža ili bu - priznao je jednom prilikom pevač čiji šarm ne bledi, a godine mu idu u prilog.

Pročitajte: Sve oči gledaju u Aleksandru - Čolina žena prvi put javno na njegovom koncertu, ovu pesmu joj je posvetio FOTO

Nikola Segan

 

Na pitanje kako ga je Aleksandra osvojila, odgovorio je:

- Očarala me je svojom jednostavnošću i prvirženošću. Svaki muškarac voli da neko brine o njemu. Mislim da je to bilo presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Aleksandra je studirala u Beogradu, pa smo nastavili da se viđamo, a vremenom smo započeli i vezu.

Pročitajte: Ova poznata glumica je bila prva devojka Zdravka Čolića, posvetio joj je jednu od svojih najlepših balada FOTO

Story arhiva

 

U braku su dobili dve ćerke, Unu i Laru, a uprkos tome što mediji u stopu prate Zdravka Čolića, čija karijera traje duže od pola veka, javnosti dostupe fotografije njegove izabranice mogu se izbrojati na prste jedne ruke.

Malo je poznat podatak da se Aleksandra Čolić može videti u poslednjem kadru spota za pesmu “Tebe čuvam za kraj”, koji je snimljen u Lisabonu.

Pročitajte: Luksuz kojim se Zdravko Čolić ne hvali - Una i Lara odškrinule vrata prelepe porodične kuće FOTO

Youtube printscreen

 

Nema sumnje da su upravo njoj posvećeni romantični stihovi: “Tebe čuvam za kraj. Tebe ću ljubit do kraja života. Kad nebo stane, ja neću stati. Pogledaj dobro u moje oči. Ja nemam drugo, sebe ću dati.”

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin