Ovako Nole slavi kada mu se ženi brat: Muzičke zvezde dovele atmosferu do usijanja, Đorđe i Saška nikad veseliji (foto)

Ovako Nole slavi kada mu se ženi brat: Muzičke zvezde dovele atmosferu do usijanja, Đorđe i Saška nikad veseliji (foto)

Autor: | 12/09/2022

0

Svadbena proslava Đorđa Đokovića i Saške Veselinov odvija se u Crnoj Gori 

Odmah pošto su se u „Crkvi svetog Marka“ u Beogradu zakleli na večnu ljubav, Đorđe Đoković i Saška Veselinov sa porodicom i prijateljima uputili su se na nepoznatu destinaciju u Crnoj Gori gde je upriličena svadbena proslava.

Pročitajte: Oženio se Đorđe Đoković, trudna Saška blista u bajkovitoj venčanici! Svi članovi porodice na okupu, Tara i Stefan preslatki (foto)

ATA Images

 

Lokacija je i dalje tajna, ali su na društvenim mrežama osvanule fotografije, te smo tako zavirili na venčanje i videli kako se provodi porodica slavnog tenisera.

Saška je posle romantične „princeza“ venčanice zablistala u drugom sasvim durgačijem modelu. Za slavlje je odabrala usku haljinu sa raskošnim cvetom na ramenu koja je isiticala njenu figuru, a kosu je pokupila u punđu. Đorđe je ovaj put bio u belom od glave do pete.

Pročitajte: Stefanovih pet minuta - Sin Novaka Đokovića ukrao šou na Đoletovom i Saškinom venčanju, jednim gestom nasmejao celu porodicu (foto)

Instagram

 

Za atmosferu zaduženi su Sergej Ćetković i Željko Samardžić, a osim njih ponosni stariji brat Novak uzeo je mikrofon pa je zajedno sa mledancima zapevao pesmu Kemala Montena „Nije htjela“.  

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti