Svetska zvezda uputila poruku Severini i pozvala je na susret, pevačica oduševljena: Hej, prelepa ti VIDEO

Svetska zvezda uputila poruku Severini i pozvala je na susret, pevačica oduševljena: Hej, prelepa ti VIDEO

Autor: | 22/04/2023

1

Šeron Stoun Severini čestitala rođendan

Severina Vučković juče je proslavila svoj 51. rođendan i kako je jedna od najpoznatijih lica u regionu, očekivala je čestitke sa svih strana sveta. Ono čemu se sigurno nije nadala je da će joj holivudska zvezda uputiti najlepše reči za njen veliki dan. I to je bio niko drugi do velike Šeron Stoun.

Pročitajte: Ruku pod ruku sa Šeron Stoun - Festival u Kanu u znaku lepe Srpkinje, ko je ona? (foto)

Getty Images

 
 

„Hej, prelepa ti. Čula sam da ti je rođendan, tako da, srećan ti rođendan. Želim ti sreću i sve dobro, posebno jer znam da činiš velike stvari za toliko ljudi. Tvoj rad je prelep, toliko si dobra. Nadam se da imaš neverovatno lep, ispunjujuć, magičan rođendan, i nadam se da će dobro raspoloženje da se nastavi tokom cele godine. A nadam se da ćemo se nekad u toku godine i upoznati“, poručila je Stoun hrvatskoj pevačici.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Oduševljena Seve je objavila video-poruku legendarne glumice na svom Instagram profilu, a ushićenje nije mogla da sakrije.

Pročitajte: Neće ni tvoja goreti do zore, to ti obećavam! Severina prekinula tišinu, progovorila o svim greškama iz prošlosti

Instagram

 

„Ajme Gospe blažena, ne znam kako da sročim nešto o Šeron Stoun… koja mi pritom i čestita rođendan. Još samo da mi se Gospa ukaže… Šta reći nego hvala divnoj, prepametnoj (IQ 154) i jakoj ženi, majci, glumici, ikoni i idolu generacija, koja je učinila toliko dobrog za žene. Koja je i slikarka, a izdala je i knjigu u kojoj, između ostalog, progovara o svojoj borbi za dete, koje je mogla viđati samo jednom mesečno. Prejaku ženu možeš samo, i očigledno, pokušati da uništiš tamo gde je najranjivija. Drugo ne postoji gde možeš da je slomiš“, napisala je Severina.

Komentari (1)

Loading
hellomagazin.rs Jelena Balić

Slične Vesti

Najnovije vesti