Dom Slavice i Marinka Rokvića građen je sa puno ljubavi: Ovde su proveli najlepše godine života (foto)

Dom Slavice i Marinka Rokvića građen je sa puno ljubavi: Ovde su proveli najlepše godine života (foto)

Autor: | 17/11/2021

0

Dom Slavice i Marinka Rokvića  

Poslednje godine života Marinko Rokvić proveo je u Diplomatskom naselju na Banovom brdu, a zahvaljujući kreativnosti i spretnim rukama njegove supruge Slavice kuća i dvorište su vremenom poprimili bajkovit izgled.

Prethodno je porodica Rokvić živela u dupleksu na Novom Beogradu, koji su prodali i kupili dva manja stana u istom kraju. U njima danas žive njihovi sinovi Marko i Nikola sa porodicama.

Pročitajte: Veliko prijateljstvo sa porodicom Rokvić - Jelena Karleuša ovo nikada neće zaboraviti Nikoli i Marinku

U domu, u kome će posle Marinkove smrti supruga nastaviti da živi sama, vlada topla atmosfera, a Slavica se pobrinula da svaka brižljivo odabrana sitnica ima svoje mesto. Osećaju „ušuškanosti“ doprinose udobni jastuci na garnituri za sedenje, umetničke slike živih boja, vatra u kaminu tokom hladnih dana.

Instagram

 

Dom Slavice i Marinka Rokvića zauvek će biti mesto za okupljanje porodice 

S obzirom na to da je Slavica vrsna domaćica, u njihovoj kuhinji skoro svakodnevno su se pripremale ukusne đakonije od svežeg voća i povrća, uvek poslužene u s mnogo ukusa izabranim tanjirima i šoljicama.

Instagram

 

Prostrani dnevni boravak, „okupan“ suncem, domaćici kuće ostavlja dovoljno prostora da upražnjava jogu, zahvaljujući kojoj se može pohvaliti odličnim izgledom i vitkom figurom.

Pročitajte: Izdahnuo joj je na rukama... Prvi put posle Marinkove smrti oglasila se Slavica - U meni puca svaki atom postojanja

Instagram

 

Supružnici, koji su zajedno proveli idiličnih 36 godina, najradije su boravili u brižljivo uređenom dvorištu, prepunom zelenila i cveća. Slavica je jedan deo izdvojila za baštu koju sama obrađuje i u kojoj svake godine sadi krastavac, paradajz, cveklu, brokoli i razno začinsko bilje.

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti