Preminuo je na rukama voljene supruge Slavice, poslednja želja Marinka Rokvića rasplakala javnost

Preminuo je na rukama voljene supruge Slavice, poslednja želja Marinka Rokvića rasplakala javnost

Autor: | 08/11/2021

2

Poslednja želja Marinka Rokvića bila je ovo 

Marinko Rokvić pre dva dana izgubio je bitku sa kancerom, a porodica, prijatelji, brojni saradnici, kao i verna publika i dalje se ne mire sa činjenicom da ga više nema. Da je preminuo u 68. godini, i to iznenada, sve je ostavilo u šoku. Ali upravo to je bila poslednja želja Marinka Rokvića.

Naime, kada je saznao da boluje od raka pankresa i da su šanse da preživi ravne čudu, pevač je zamolio svoje najmilije da o tome ne govore javno. Sve do poslednjeg dana porodica je ispoštovala njegovu želju, pa je otišao mirno, kako je i živeo.

Pročitajte: Venčanje posle samo tri susreta - Slavica je bila Marinkova najveća ljubav, podarila mu je dva sina i ubedila ga da prihvati vanbračnog

ATA Images

 

U novembru 2020. Marinko je hitno operisan, kako je tada saopšteno, zbog ciste u stomaku. Međutim, otkriveno je da boluje od kancera pankreasa i da su prognoze za izlečenje loše. Primao je hemoterapije, piše „Kurir“, koje su u početku delovale, pa je polako počeo da se vraća svakodnevnim aktivnostima i osećao se dobro. Nažalost, nije mogao da se vrati muzici i nastupima jer je posle nekoliko meseci od operacije, dok su još trajali oporavak i lečenje, otkriveno da ima metastaze na drugim organima, zbog čega je morao da se podvrgne novim, jačim hemoterapijama. Za to vreme nije ga uopšte bilo u javnosti.

Pročitajte: Nije ga odmah prihvatio, ali se zbog toga kasnije kajao - Ovo je vanbračni sin Marinka Rokvića (foto)

ATA Images

 

Supruga Slavica uz Marinka je bila do samog kraja. Kako navodi sagovornik lista „Kurir“, ona ga je negovala u njihovom porodičnom domu na Košutnjaku, gde je u subotu i umro. Nije hteo da ga vode u bolnicu. Svestan da je teško oboleo i da mu se bliži kraj, izrazio je želju da umre kod kuće, što su njegovi najbliži ispoštovali.

Slavica je sa suprugom bila neprestano sve dok nije izdahnuo, a s obzirom da je ona po struci zdravstveni radnik, Marinko je imao najbolju negu u najtežim momentima.

Vreme sahrane folk pevača porodica će saopštiti naknadno, naveli su u saopštenju.

ATA Images

 

 

Komentari (2)

Loading
Stanka 18:41 08.11.2021
Odgovori

Slavice svaka cas,divna ste supruga,majka,baka neka Vas bog nagradi za sve ljucko sto ste uradili za svog supruga.Vidi se da ste ljucka velicina.Tesko je prihvatiti da naseg Marinka vise nema neka odmara u raju.Veliki i voljeni ne umiru nikada.verni fan.

Dragana Bosanski Petrovac 21:00 10.11.2021
Odgovori

Draga Slavice primite moje iskreno saučešće a naš Petrovacki slavuj nek počiva u miru

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti