Nije mu ostala dužna: Jelena Karleuša uzvraća Dušku istom merom

Nije mu ostala dužna: Jelena Karleuša uzvraća Dušku istom merom

Autor: | 13/04/2022

0

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića, koji traje od 2008. godine, imao je i uspone i padove, a veza muzičke i fudbalske zvezde u poslednje vreme prilično je turbulentna.

Kada se prisetimo njihovih izjava u kojima su opisivali prve dane romanse, ostaje nam samo da se pitamo gde je nestala ogromna ljubav koja ih je vezivala.

Pročitajte: Koja žena bi se posle ovih reči razvela, Duško Tošić otvorio dušu - Kada mi uveče zaspi na ramenu...

Instagram

 

‒ Naš brak počeo je od prvog trenutka kada smo se poljubili ‒ podelila je jednom prilikom JK malo poznate detalje iz emotivnog života.

‒ Duško je tada igrao fudbal u Francuskoj i došao je u Srbiju na odmor. Kada je morao da se vrati na pripreme, bilo mi je teško, mislila sam da se dugo nećemo videti. Ali, čim je sleteo u Francusku, poslao mi je poruku: „Pakuj stvari i dolazi kod muža“. I, znate šta sam uradila? Spakovala sam se i već sledeće nedelje otišla kod njega.

Pročitajte: Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića sklopljen je 2008. godine - Trajemo, jer sam ga ja održala

Instagram

 

U tom trenutku poznavali su se nepunih mesec dana.

‒ Počeli smo da živimo kao da smo u braku, maštajući o budućnosti, deci. I snovi su nam se ostvarili. Pored mog Duška doživela sam ono o čemu svaka žena mašta. Ostvarila sam se kao supruga i majka, voljena sam, ispunjena i srećna.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti