Koja žena bi se posle ovih reči razvela, Duško Tošić otvorio dušu: Kada mi uveče zaspi na ramenu...

Koja žena bi se posle ovih reči razvela, Duško Tošić otvorio dušu: Kada mi uveče zaspi na ramenu...

Autor: | 06/04/2022

1

Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića na ispitu

Godinama kruže glasine da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića u krizi, da su pred razvodom, da se loše slažu. Da takve priče nisu bez osnova javnost se uverila početkom godine kada je pevačica prijavila supruga za nasilje u porodici, posle čega je njemu izrečena mera zabrane prilaska.

Gde je nestala velika ljubav, iz koje su 2008. godine ušli u brak, nikome nije jasno. 

Pročitajte: Naglasio je Jeleni da je ne vređa - Ova žena pomogla je Dušku kad je bio na ivici, večno će joj biti zahvalan

Instagram

 

U jednom od retkih intervjua u kojem je otvoreno govorio o braku i porodici proslavljeni fudbaler je rekao:

‒ Dovoljno je samo pogledati moju ženu i shvatiti da je život sa njom sve samo ne kolotečina. Kada mi uveče zaspi na ramenu, polako je otkrijem i kažem sebi: „Duško, ti si jedan srećan čovek”. Moja žena i posle dva porođaja ima telo kao model. Ne znam kako joj je to pošlo za rukom s obzirom na to da nikada nije potrčala i da jede sve što goji.

‒ Jelena je prava vatrena lavica, ona sve radi srcem. I kada se svađa sa mnom, podjednako je opasna i neodoljiva kao kad mi se umiljava kao mačka. A što zna da bude opasna! Ali, znam ja sa njom, ne brinite ‒ tvrdio je Duško 2010. godine. 

Pročitajte: Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića ponovo na udaru javnosti - Fotografija otkrila pravu istinu

Miša Obradović

 

‒ Ženu treba krotiti nežnošću i pažnjom. Grubošću i sputavanjem ništa se ne postiže. Pogotovo ne sa Jelenom. Ipak, dovoljan je jedan moj pogled da zna da je prevršila meru. Onda je dobra i umiljata maca.

Na pitanje da li je teško biti suprug Jelene Karleuše, odgovorio je: 

‒ Ni najmanje. Ponosan sam na tu moju životnu ulogu. Niko je ne poznaje kao ja. Ljudi imaju mnogo predrasuda o njoj, koje me nekad mnogo nerviraju, ali sve je to šou-biznis. Najbitnije je što ja znam ko je ona zapravo, bez šminke, bez pompe i glamura, bez fotoreportera i reflektora. I zbog toga je volim najviše na svetu. Privilegija je kada jedna tako uspešna i lepa žena otvori srce i pokaže svoje najlepše boje.

Pročitajte: Brak Jelene Karleuše i Duška Tošića traje punih 13 godina, a ovako su izgledali na venčanju (foto)

Instagram

 

Nagađanja da je muzička zvezda Dušku Tošiću rekla „da“ i zbog bogatog bankovnog računa fudbaler je oštro demantovao: 

‒ Jelena mi nikad ništa nije tražila, niti je postavljala uslove. Izuzetno je vredna, radi, bori se i zarađuje. Samostalna je i ja sam joj potreban za sve samo ne za materijalno ispunjavanje hirova. Jedino što ona zahteva je stopostotna pažnja.

Komentari (1)

Loading
Savica 02:13 07.04.2022
Odgovori

Mnogo ste slatki drzite se nije sve glatko u zivotu nisu uvek ruze ima i trnja nekada imate divne devojcice treba ju im i mama i tata treba ih izvesti na put a najbolje je zajedno pozdrav

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti