Svako mora da odgovara za nasilje: Posle drame na Božić Jelena Karleuša u sudu jasna, njena odluka je konačna

Svako mora da odgovara za nasilje: Posle drame na Božić Jelena Karleuša u sudu jasna, njena odluka je konačna

Autor: | 08/04/2022

0

Suđenje Jelene Karleuše i Duška Tošića 

Duga tri meseca prošla su otkako se u porodičnoj vili Jelene Karleuše i Duška Tošića dogodila prava drama i to na Božić. Jelena je prijavila supruga za nasilje, izrečena mu je zabrana prilaska, a sada je ceo slučaj konačno dobio svoj epilog. Da li će Jelena tužiti Duška - pitali su se svi. 

Pročitajte: Koja žena bi se posle ovih reči razvela, Duško Tošić otvorio dušu - Kada mi uveče zaspi na ramenu...

Miša Obradović

 

Suđenje Jelene Karleuše i Duška se ipak neće dogoditi 

Najnovije informacije kažu da je Prvo osnovno javno tužilaštvo donelo odluku da se protiv Duška Tošića ne pokreće krivični postupak, vezano za incident od 7. januara. Tužilaštvo je tu odluku donelo uzevši u obzir mišljenje pribavljeno od Gradskog centra za socijalni rad, kao i izjavu Jelene Karleuše, saopšteno je iz Tužilštva.

Pročitajte: Naglasio je Jeleni da je ne vređa - Ova žena pomogla je Dušku kad je bio na ivici, večno će joj biti zahvalan

ATA images

 

Dežurni zamenik javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu kontaktiran je od strane policijskih službenika PS Savski venac povodom događaja na Božić, kada je policija pozvana u dom Tošića.

U konsultaciji sa dežurnim zamenikom javnog tužioca, tada su prema Dušku Tošiću od strane policijskih službenika PS Savski venac izrečene hitne mere privremenog udaljenja učinioca iz stana i privremene zabrane učiniocu da kontaktira žrtvu nasilja i prilazi joj, navodi se u saopštenju Tužilaštva.

ATA images

 

Postupajući u predmetu, tužilaštvo je naložilo nadležnom odeljenju Gradskog centra za socijalni rad da izvrši potrebne provere i o tome dostavi tužilaštvu izveštaj, što je učinjeno 3. marta, nakon čega je danas u prostorijama tužilaštva sa oštećenom obavljen razgovor. Ona je tom prilikom izjavila da ne želi da se njen suprug krivično goni zbog predmetnog događaja.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti