Pričalo se da su ostali u dobrim odnosima: Ana Kokić ne želi više reč da izusti o Nikoli Rađenu

Pričalo se da su ostali u dobrim odnosima: Ana Kokić ne želi više reč da izusti o Nikoli Rađenu

Autor: | 12/10/2023

0

Ana Kokić i Nikola Rađen 2019. godine stavili su tačku na brak posle decenije zajedničkog života. Svim silama su se potrudili da ovu promenu ne osete njihove ćerke Nina i Tea i pokušavali su da ostanu u korektnim odnosima posle razvoda.

Luka Šarac

 

U medijima se mnogo spekulisalo o njihovom braku, a u nekoliko navrata pisalo se da je vaterpolista navodno bio neveran. Međutim, u zajedničkom saopštenju tada su demantovali postojanje treće osobe i istakli da je među njima sve u najboljem redu.

‒ Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. Mi ćemo, posle svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitavati naše ćerke.

Pročitajte: Mali je isti tata - Milica Rađen prvi put na letovanju sa sinom Aleksejom, kakva uživancija

Vaterpolista je posle braka sa Anom sreću pronašao pored mlade pevačice Milice Ristić, sa kojom je uplovio u bračne vode, a nedavno su postali i roditelji malog Alekseja.

ATA Images

 

Ana, s druge strane, nije ulazila u nove emotivne odnose, makar ne da se znalo u javnosti. Mnogo puta je govorila o bivšem suprugu u medijima, a onda je rešila da to prekine. Tada je rekla da je postalo neprijatno više otvarati tu temu.

Pročitajte: Ništa nije isto otkad je dobio sina! Pojavila se fotografija Rađena sa ćerkama, evo kako se ophodi prema deci

‒ Mislim da je zaista bespotrebno više pominjati nas dvoje u bilo kakvom kontekstu. Mi smo roditelji našim devojčicama i to je sve. On je sada oženjen i očekuje dete. Želim da ispoštujem njegovu suprugu i njega i da više ne pričam o njemu – rekla je svojevremeno Ana Kokić.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti