Goco, svaka čast! Pevačica saopštila rezultate pete vantelesne oplodnje

Goco, svaka čast! Pevačica saopštila rezultate pete vantelesne oplodnje

Autor: | 24/03/2022

2

Vantelesna oplodnja Goce Tržan ponovo glavna tema u medijima 

Goca Tržan (47) donela je odluku da otkaže učešće na Beoviziji, kako bi se u Pragu i po peti put podvrgla procesu vantelesne oplodnje sa svojim suprugom Radomirom Novakovićem. Jedva je čekala dan kada će rezultati stići i kada će saznati da li će se po drugi put ostvariti u ulozi majke. Taj dan je stigao. 

Pročitajte: Vanatelesna oplodnja po peti put - Goca Tržan promenila plan u poslednjem trenutku

Instagram

 

- Ne bih sad da pričam o tome zato što sam dobila rezultate i negativni su, nisam trudna - sa knedlom u grlu saopštila je rezultete u emisiji "Premijera".

Borba Goce Tržan već dugo traje, a svaki put kada se priprema za sam proces pevačica se podvrgava teškoj hormonskoj terapiji tokom koje je iscrpljena i slaba.

Pročitajte: Goca Tržan saopštila tužnu vest - Odustala sam, nije uspelo, nemojte da me sažaljevate

- Borba za potomstvo zvuči plemenito, a zapravo je reč o kuluku, teškoj muci i pritisku. Nimalo nije lako istrpeti hormonsku terapiju. Mesec dana se osećam kao da sam luda i imam bipolarni poremećaj, loše sam volje... Naduje mi se stomak jer zadržavam vodu. Ma mozak mi se naduje! A onda posle svega što prođem sledi neizbežno pitanje: "Da li vam je uspela vantelesna oplodnja?" Ma ajde ma*š više! Preko glave mi je da odgovaram na takva pitanja, jer je to moja intima koja je vrlo osetljiva - ispričala je nedavno za "Informer".

Komentari (2)

Loading
Anja 05:36 25.03.2022
Odgovori

Danijela Martinovic je carica. Donela je tesku odluku, ali videla je sta partner zeli i nije htela da ga u tome spreci.

Miona 01:00 26.03.2022
Odgovori

Pobogu zeno prestani da oglasavas na sve strane. Cuti, leci se, idi u Tumane, moli se, veryj i nadaj se. Bice. Samo ne daj da se zna. Nije badava narod pre cutao tri meseca i niko nije znao.

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti