Zemunac sa Zlatibora: Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)

Zemunac sa Zlatibora: Zavirite u čarobnu planinsku kuću Dragana Jovanovića (foto)

Autor: | 02/03/2022

7

Kuća Dragana Jovanovića na Zlatiboru ostaviće vas bez daha

Glumac Dragan Gagi Jovanović svoje parče raja na zemlji pronašao je u mestu Ribnica, kod Zlatibora, gde provodi svaki slobodan trenutak.

Do njegove kuće, ušuškane u hrastovu i bukovu šumu, vodi zemljani put, a imanje je okruženo pašnjacima gde pastiri vode ovce na ispašu.

Pročitajte: Branka Pujić - Dragan i ja volimo da plešemo uz muziku naše mladosti

Youtube printscreen

 

‒ Mogao bih da priznam da ovo doživljavam kao dom. Rođen sam u Beogradu, tamo sam odrastao i proveo ceo život. Jednostavno, dođe trenutak kada shvatiš da to može da ostane samo jedna uspomena i da bude lepa turistička destinacija ‒ priznao je svojevremeno Gagi u intervjuu za Al Jazeeru.

Pročitajte: Zavirite u prelepu kuću Goce Lazarević - Stilski nameštaj sama je birala, a brojna ogledala imaju posebno značenje (foto)

Instagram

 

Kada boravi na planini, vreme provodi uživajući u prirodi ili u druženju sa meštanima, a kada mu zatreba nešto iz prodavnice koja se nalazi u centru mesta – kao prevozno sredstvo odlično posluži motor.

Pročitajte: Novi početak u mirnoj luci - Lazar Ristovski posle razvoda napustio Srbiju, ovde je pronašao utočište (foto)

printscreen

 

Ćerka Dragana Jovanovića Anđela deli očevu ljubav prema prirodi, pa na Zlatibor rado odlazi, i kad je planina prekrivena snegom i kad ozeleni, dok njena majka Branka, Gagijeva supruga, više voli more.

Pročitajte: Test za zeta - Anđela Jovanović i Mihail Dudaš otkrili kako su se upoznali, pa progovorili o njenim roditeljima

Instagram

 

‒ Branka je još dok smo se zabavljali želela da živimo na moru i, evo, želja joj se ispunila. Sada smo spojili Zemun, Zlatibor i Herceg Novi. Zlatibor nam je na pola puta, pa možemo da se odmorimo na koju god stranu da idemo. Kad smo tražili da kupimo stan, nudili su nam i neke kuće. Šta će nama kuća? Nama je jedino važan pogled, bilo da smo na moru, u našoj kući u Zemunu ili u brvnari na Zlatiboru ‒ priznao je popularni glumac.

Komentari (7)

Loading
VIDEX 23:14 02.03.2022
Odgovori

Dragan....jako antipatican covek, ima previsoko misljenje o sebi...inace lepa kuca

Tatjana 19:25 03.03.2022
Odgovori

Gagi je baš simpatičan. To što je poseban i i različit od mnogih (svoj) odmah je antipatičan .

Goran 15:18 04.03.2022
Odgovori

Zar Glumac Dragan Jivanovic Gagi nije iz Četereża kod Žabara Kakav Zemunac i kakav Zlstiborac

Era 09:26 05.03.2022
Odgovori

Glumčina , a kakav je covek nemam pojma, nije mi ni prijatelj ni brat

hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti